Pastrav umplut cu somon
Timp de preparare:
1 ora si 15 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
2 pastravi proaspeti
200 g somon proaspat
2 ciuperci Truffe
50 ml coniac
30 ml martini
un ou
2 linguri ulei de masline
2 linguri pesmet
sare,piper, oregano,ienibahar
2 linguri de ulei de masline pentru uns pestele
Mod de preparare:
Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie.
Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac, dau pe robot somonul crud, adaug truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul.
Umplu pestele cu pasta obtinuta, il ung cu ulei de masline, il impachetez in folie de aluminiu si il dau la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Servim felii reci ca aperitiv sau cu garnitura de legume.
Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac, dau pe robot somonul crud, adaug truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul.
Umplu pestele cu pasta obtinuta, il ung cu ulei de masline, il impachetez in folie de aluminiu si il dau la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Servim felii reci ca aperitiv sau cu garnitura de legume.