ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti



Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti












Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pastravi eviscerati
400 gr taitei chinezesti
2 rosii
4 linguri sos de soia(soy sauce)
2 lingurite ulei de nuca
2 lingurite ulei din samburi de struguri
sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat


Mod de preparare:
Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim,rosiile taiate si presaram si 2 lingurite de ulei din samburi de struguri,apoi il dam la cuptor,pentru 30 de minute.Separat firbem apa pe care apoi o vom pune peste taitei punem un capac si ii lasam sa se umfle.Acesti taitei sunt prefierti.Dupa ce s-au umflat ii scurgem bine de apa,punem ce condimente dorim si punem la fiecare portie cate o lingura de ulei de nuca si sos de soia fara sare.Acest ulei le va da o savoare deosebita.Dupa 30 de minute scoatem pestele, langa care adaugam si taiteii si ca decor punem rosiile care au fost la cuptor puse peste peste.Este o mancare foarte delicioasa.Pofta buna !!!