ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Friptura de pui la cuptor cu legume







Friptura de pui la cuptor cu legume








Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
2 pulpe pui
500 g piept de pui
50 unt
marar 1/2 legatura(dupa preferinta)
1 morcov
ceapa verde 1/2 legatura
condimente(piper, sare)
100 ml bere(sau de vin cine prefera)
100 ml apa


Mod de preparare:
Carnea se portioneaza in bucati mai mici,pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pulpele se cresteaza, iar apoi se condimenteaza.
Se ia un vas de jena, se unge cu untul,se pune mararul peste unt apoi bucatile de carne.Peste ele, se pune un morcov taiat rondele, iar peste acesta ceapa verde.
Se adauga apa, berea/ vinul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru o ora,o ora jumatate(depinde de puterea focului),se intoarce carnea din cand in cand, iar cand este gata , se scoate din cuptor. Se poate servi cu o garnitura de cartofi fierti cu ceapa si smantana, iese o friptura pe cinste,am avut numai aprecieri la adresa acestei fripturi, va doresc pofta buna.