
Iata ce a iesit:
Am cumparat un blat de tort din supermarket (ca efortul sa fie minim:)) alb, cu aroma de vanilie. Am mai achizitionat: budinca de vanilie (2 plicuri), lapte, unt proaspat, Tort Gelee Dr. Oetker rosu (2 plicuri), zahar vanilat, vanilie, un kilogram de capsuni proaspete.
Blatul de tort l-am desprins din forma si am pastrat doar doua din cele trei parti ale sale. Am mixat o parte din capsuni la blander, le-am presarat cu zahar vanilat si putina esenta de vanilie si am insiropat cele doua blaturi cu acest amestec.

Dupa ce a stat o ora la frigider si s-a intarit bine, am taiat mai multe capsuni si am ornat tarta pe toata suprafata.
Separat am pus doua plicuri de Tort Gelee cu zahar si le-am amestecat cu telul cu un sirop obtinut din "pulpa" de caspuni cu apa, strcurat printr-o sita, ca sa fie glazura fina. Am fiert un minut si am turnat amestecul fierbinte peste tarta ornata frumos cu capsuni.
Am lasat la frigider cateva ore, apoi am scos cercul de la forma de tort si am avut o adevarata minune pe masa. Va las sa va delectati cu pozele, cat despre gust... a fost cea mai buna si mai parfumata prajitura pe care am facut-o vreodata!