Imi place mult pastravul, e un peste tare gustos pe care il prepar in mai multe feluri... care mai de care mai gustoase...dupa retetele unor culinarese tare iscusite...:P
pestele a fost tare bine facut si l-am scos mai greu pe farfurie, nu am reusit sa-l prezint asa cum se cuvine!

reteta este pt 2 persoane dar eu am facut cu jumatate din ingrediente
2 pastravi
2 ardei grasi colorati
300 gr. ciuperci
1 ceapa tocata
2 rosii depielitate, taiate cubulete
50 gr. unt
2 lg ulei masline
3-4 catei usturoi
100 ml vin
1 lamaie
verdeata: marar, patrunjel
sare
piper
ardeii, rosiile, ceapa, ciupercile se toaca...


pestele se curata, se cresteaza cu un cutit...


se pensuleaza bine cu emulsia de usturoi...




puteti acri cu zeama de lamaie daca vreti, eu asa am facut... si am decorat cu 2 feliute!


sa aveti pofta!