"spanac frittata"
Portie: 1/6 din amestec
1 lingura ulei de masline extra virgin
1/2 ceasca de ceapa tocata
1 lg. dovlecel
1 cană de spanac torsadate
1/4 ceasca rosii uscate la soare
1/4 ceasca prăjită ardei roșu
1 lg. cățel de usturoi tocat
6 oua
6 ouă albe
1/4 ceasca de lapte de migdale
1 lingura patrunjel proaspat
1 lingură proaspat bazal
3/4 ceasca branza de capră
Valoarea nutritivă
Calorii: 250
Grăsime: 13G
Glucide: 17g
Proteine: 16g
metodă
1 Incalziti cuptorul la 400 ° F.
2 Într-un bol, amestecati împreună ouă și lapte. Adaugă în tocat rosii uscate la soare, bazale si patrunjel. Retrase din circuitul agricol.
3 gatiti ceapa si usturoi în ulei de măsline într-un cuptor-dovada, stick-fără tigaie, aproximativ 1 minut pe foc mediu. Adauga spanac, ardei rosu prăjită și dovlecelul si gatiti pentru un alt minut.
4 Se toarnă amestecul de ou peste amestecul de spanac. Folosiți o spatulă pentru a ridica amestecul de spanac de-a lungul maluri ale pan pentru a permite fluxul de amestec de ou și se continuă sub gătit până la aproximativ jumătate amestecul este stabilit, în jurul valorii de 4 minute.
5 biți stropească din branza de capra pe partea de sus, înfășurați mânerul pan în folie și puneți tava în cuptor. Coaceți timp de 20 minute, până când omleta este pufos și auriu. Se lasă să se răcească timp de câteva minute.
va doresc pofta buna