Un fel de mâncare delicios, în care vom folosi cartofi, roșii, șuncă și ouă, printre alte ingrediente. O reteta delicioasa într-adevăr că este de pregătit foarte rapid și că vom prezenta pentru 4.portii
ingrediente:
4 cartofi mari
1 kg de rosii mature
4 ouă
8 felii de sunca
4 ardei verde
1 șef de usturoi
4 frunze de dafin
Cayenne sau ardei iute mic 2
1 crenguta de rozmarin
vin alb
Extra virgin ulei de măsline
pătrunjel
sare
mod de pregătirea:
Intr-o tigaie mare prajit pune o ceașcă mică de ulei de măsline, a pus focul la mare si cand uleiul Humee, adauga cartofii felii, amestecând până când începe să maro.
Când cartofii încep să brun, se adauga catei de usturoi zdrobiti, necurățate un pic, se amestecă bine și lăsați-le maro usturoi, împreună cu cartofii.
În continuare, se adauga ardeii verzi tăiate și foi de larg alungit, de sezon la gust, se amestecă bine și să gătesc întreaga până ardeii verzi sunt rumenite.
Când întregul set este rumenita, se adaugă 1 ceașcă de vin alb frunze de dafin și, se amestecă bine și să vin să reducă la foc mediu.
Atunci când vinul a redus, se adauga rosiile zdrobite (nu este nevoie pentru a elimina pielea), ne întoarcem la sezon la gust și se adaugă ardei iute sau ardei iute zdrobit. Se amestecă bine, se acoperă tigaia și lăsați vacanța roșii și rece, amestecand ocazional.
Când a coborât de tomate și este prajit, se adauga feliile de sunca pe partea de sus, care să acopere întregul tigaie, iar deasupra ouăle. Ne lasă pe foc mediu, se adauga crenguta de rozmarin și pătrunjel un pic peste pui, până când ouăle sunt fierte, atunci când slujim

va doresc pofta buna