Ingrediente mancare
- 8 pulpe de pui sau ciocanele
- 500 g ciuperci
- o legatura de patrunjel
- 3 cepe potrivite
- 6 morcovi
- 2 cani de apa
- sare, piper, boia dulce dupa gust
Mod de preparare
Pentru inceput se spala foarte bine ciupercile, se curata, dupa care se taie in cubulete. Se procedeaza la fel si cu ceapa, iar morcovii se taie rondele.Pulpele de pui sau ciocanelele, dupa ce sunt spalate, se lasa sa se scurga pe un servet absorbant.
Se caleste ceapa, de preferabil in ulei de masline, acesta avand mai multe propietati, se adauga apoi pulpele de pui sau ciocanelele condimentate cu sare, piper, boia dulce, morcovii, se adauga si o cana de apa si se lasa sa fiarba in continuare.
In acest timp se pun la fiert si ciupercile, iar in momentul in care acestea sunt gata, se scurg de apa, si se pun peste pulpe lasandu-se sa fiarba aproximativ 10-15 minute, dupa care se aseaza intr-un vas de yena si se da la cuptor inca 10 minute la 180 grade C.
Inainte cu 2-3 minute de a le scoate, se adauga si patrunjelul tocat marunt. Este o mancare delicioasa si foarte usor de preparat.
