ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

pulpe de pui (ciocanele) cu ciuperci si morcovi

 

 


 

Ingrediente mancare

  • 8 pulpe de pui sau ciocanele
  • 500 g ciuperci
  • o legatura de patrunjel
  • 3 cepe potrivite
  • 6 morcovi
  • 2 cani de apa
  • sare, piper, boia dulce dupa gust

Mod de preparare

Pentru inceput se spala foarte bine ciupercile, se curata, dupa care se taie in cubulete. Se procedeaza la fel si cu ceapa, iar morcovii se taie  rondele.
Pulpele de pui sau ciocanelele, dupa ce sunt spalate, se lasa sa se scurga pe un servet absorbant.
Se caleste ceapa, de preferabil in ulei de masline, acesta avand mai multe propietati, se adauga apoi pulpele de pui sau ciocanelele condimentate cu sare, piper, boia dulce, morcovii, se adauga si o cana de apa si se lasa sa fiarba in continuare.
In acest timp se pun la fiert si ciupercile, iar in momentul in care acestea sunt gata, se scurg de apa, si se pun  peste pulpe lasandu-se sa fiarba aproximativ 10-15 minute, dupa care se aseaza  intr-un vas de yena si se da la cuptor inca 10 minute la 180 grade C.
Inainte cu 2-3 minute de a le scoate, se adauga si patrunjelul tocat marunt. Este o mancare delicioasa si foarte usor de preparat.




Pofta buna!