ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Candida albicans - responsabila pentru cancer

Candida albicans - responsabila pentru cancer

 

 

Revolutionarul tratament cu banalul bicarbonat de sodiu

Orice tumoare canceroasa presupune existenta unei ciuperci comune care se numeste candida albicans. Aceste afirmatii apartin renumitului doctor oncolog Tuliio Simoncini. La aceasta concluzie s-a ajuns in urma unor ani de cercetari stiintifice si clinice, in urma unor comparatii si experimente cu bolnavii tratati de aceasta maladie grava.
Domnia sa scrie intr-unul din articolele sale: Cancerul nu depinde de cauze misterioase, genetice, imunologice sau autoimunologice. Cauza lui trebuie cautata in lumea vasta a ciupercilor, a celor mai adaptabile si evoluate, de la microorganismele cunoscute in natura pana la cele mai agresive forme. Daca acum 40, 30 sau chiar 20 de ani se putea ca oamenii sa fie convinsi de rezultatele oncologice benefice, astazi rezultatele sunt neschimbate si continua sa fie trambitate cu regularitate in mass-media. Nimeni nu trebuie sa mai fie sedus de cuvinte, de ipoteze si promisiuni legate de descoperirea tratarii cancerului. Ar trebui aduse dovezi ca oncologia contemporana este incapabila sa ofere raspunsuri necesare pacientilor si, prin urmare, este obligatia specialistilor, etica si morala, de a incerca sa gaseasca solutii pentru aceasta boala pe care o constientizam dureros aproape toti cei care au experimentat-o odata cu sfarsitul nefericit al unui parinte, al unui prieten, al unei cunostinte.
Cancerul este o ciuperca, afirma doctorul. Timp de aproximativ 100 de ani, teoria fundamentala din spatele cancerului a fost bazata pe ipoteza ca boala presupune o functionare defectuoasa a genelor. Acest punct de vedere conduce la ideea conform careia cancerul ar fi un fenomen intracelular. Oncologul Simoncini este insa de parere ca avem de a face, de fapt, cu o infectie fungica si, prin urmare, cu un fenomen extracelular. Astfel, ciuperca, cel mai puternic si cel mai organizat microorganism cunoscut, pare a fi un candidat la rolul de cauza a proliferarii neoplazice. Candida este agentul responsabil pentru dezvoltarea tumorala, iar o terapie vizata ar tine seama nu doar de manifestarile sale statice si macroscopice, ci si de cele ultramicroscopice, de valenta dinamica de reproducere.
In realitate, candida dispune de o paleta agresiva de factori foarte diversificata in functie de tesutul tinta. Candida merge adanc in nivelurile subepiteliale, de la care poate fi transportata in intreg organismul prin sange si limfa (micoza intima). Nimeni nu poate demonstra lipsa de nocivitate a celulelor fungice si nici mecanismul de activare a lor in cele mai adanci parti ale organismului.
In lumea plantelor, exista tipuri de cancer cauzate de o invazie fungica, iar Simoncini sustine ca acelasi lucru se intampla si cu fiintele umane. Candida este intotdeauna implicata in aparitita cancerului. Aceasta ciuperca este gasita in corp inclusiv la examinarea post-mortem, cu toate ca oamenii de stiinta cred ca ea se dezvolta la debutul bolii. Opinia doctorului Simoncini este ca ciuperca ataca la inceput si produce cancerul, bombardand sistemul imunitar si invadand apoi tot organismul. Fiecare tip de cancer este cauzat de fungi din specia candida.

Tratamentul cancerului pe baza de bicarbonat de sodiu

Medicamentele traditionale antifungice sunt ineficiente in tratarea tumorilor solide. Pe de o parte, coloniile pot fi atacate doar pe suprafata volumului lor, pe de alta parte, dupa prima administrare a antidotului, ele devin rezistente. O infectie solida este mult mai puternica decat o bacterie. Acesta este simplul motiv pentru care infectiile fungice pot dura permanent.
Doctorul sustine ca a indentificat in premiera substanta capabila sa penetreze aceste infectii. Pentru un cancer al organelor interne, solutia este bicarbonatul de sodiu. Aceasta ar fi cea mai buna substanta pentru a-l elimina. Pentru cancerul de piele, leacul ar fi tinctura de iod. Metodele oncologului au vindecat oamenii in ultimii 20 de ani. Multi dintre pacientii sai au fost tratati chiar si in cazurile in care oncologia oficiala a renuntat.
Cel mai bun mod de a incerca sa elimini o tumoare este de a o aduce in contact cat mai direct cu bicarbonatul de sodiu, utilizand administrarea orala pentru tubul digestiv, clismele pentru rect, folosind irigatorul pentru vagin si uter, injectarea intravenoasa pentru cancerul pulmonar si cerebral, inhalarea pentru caile respiratorii superioare.
Sanii, ganglionii limfatici si regiunile subcutanate afectate se pot trata cu perfuzii locale. Organele interne pot fi tratate cu bicarbonat de sodiu prin localizarea de catetere adecvate in artere (a ficatului, a pancreasului, a prostatei si a membrelor) sau in cavitati (a pleurei sau a peritoneului). Este important sa se trateze fiecare tip de cancer cu o doza justa. Pentru administrarea externa, este suficient sa se guste daca solutia este sarata. Pentru fiecare tratament, se ia in considerare faptul ca regresul tumorii se vede intre ziua a treia si a patra, iar tumoarea se "prabuseste" intre a patra si a cincea, astfel incat o administrare de sase zile este suficienta.
Un ciclu complet este format din sase zile de tratatment, sase zile de repaos, procedura care se repeta de 4 ori. Cele mai importante efecte secundare ale acestui sistem de ingrijire (tratare) sunt setea si slabiciunea.
Pentru cancerul de piele, 7% de iod trebuie sa fie imprastiat pe zona afectata de 20 - 30 de ori pe zi cu scopul de a produce o serie de cruste. Dupa acest tratament, cancerul de piele va fi tratat si va sta departe definitiv.
In oncologia pediatrica, aceasta terapie este aplicabila cu conditia ca doza sa fie ajustata si revizuita in functie de greutatea si varsta copilului, precum si de tipul de formatiune neoplazica. Mai multe cazuri bine documentate clinic, examinate inainte si dupa tratamentul cu bicarbonatul de sodiu au fost raportate si subliniate pe www.cancerfungus.com.
Acest renumit si totodata controversat doctor a scris o carte intitulata "Cancerul este o ciuperca", publicata in limbile italiana, olandeza, franceza si engleza, urmand a fi tradusa in mult mai multe limbi. Dorinta lui cea mai profunda, dupa cum reiese din carte, este de a face si de a pune acest tratament la dispozitia tuturor oamenilor. Aceasta este cercetarea lui, pe care o face in mod particular, din moment ce nu primeste raspuns din partea institutiilor oficiale, in ciuda faptului ca a publicat rezultatele bine documentate si cazurile de succes clinic tratate.
Rezultatele obtinute ii dau speranta care il incurajeaza ca, in curand, rolul fundamental al ciupercilor in dezvoltarea bolii neoplazice va fi recunoscut. Doctorul viseaza ca, in curand, institutiile de sanatate sa-i sprijine eforturile de raspandire a acestor medicamente antimicotice si a acestor sisteme de terapie ce pot invinge rapid, fara suferinta, o boala care face ravagii atat de mari pentru umanitate. Vestea buna este ca aceasta boala considerata incurabila, cancerul, poate fi tratata cu un agent antifungic puternic, ieftin si usor accesibil.