Paste cu carnati de curcan si mozzarella
Ingrediente pentru pastele cu carnati de curcan si mozzarella
20 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi
2 conserve cu rosii
450 grame carnati de curcant taiati in felii
5 grame fulgi de ardei iute
400 grame paste
100 grame mozzarellla
50 grame parmezan ras
sare
piper.
Cum se prepara pastele cu carnati de curcan si mozzarella
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste timp de 5 minute. Adauga usturoiul si mai lasa 1 minute. Adauga rosiile si amesteca bine.
Adauga apoi si carnatii feliati si fulgii de ardei. Acopera tigaia si lasa totul la foc iute, timp de 20 de minute.
Intre timp fierbe pastele in apa clocotita cu sare. Cand s-au fiert, amesteca pastele cu sosul intr-un bol mare. Presara si mozzarella taiata in cubulete si amesteca usor, pana cand se topeste putin.
Pe deasupra adauga parmezanul ras.