ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina


Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina





Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina 

Ingrediente:


Carne de pasare 500g, morcovi 150g, patrunjel 50g, telina 100g, ceapa 100g, ulei 50g, faina 200g, oua 2 bucati, lamaie 100g, smantana 200g, patrunjel verde 1 legatura, leustean 1 legatura, sare.
Mod de preparare
Carnea de pasare se portioneaza, se pune la fiert in apa cu sare, spumandu-se car este necesar.Dupa circa 45 minute se adauga zarzavatul taiat rondele si ceapa tocata marunt si calita in ulei.Din faina, oua si apa se prepara o coca, din care se fac tocmagii, care se fierb in ciorba.Cand carnea este fiarta, se adauga zeama de lamaie si smantana, se mai potriveste odata gustul de sare si se mai da un clocot.La servit se presara verdeata tocata.