Pizza cu ciuperci si kaizer

1 ora (complexitate medie)
Ingrediente:
Drojdie cit o nuca mai mare
400 g faina
4 linguri ulei
250 ml lapte caldut
sare
1 conserva cu ciuperci
250 g kaizer
pasta de pizza
oregano
cascaval
Mod de preparare:
Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar.
Cind aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framinta bine, dar nu necesita dospire.
Se intinde aluatul in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se inteapa cu furculita.
Se unge cu pasta de pizza, se pun ciupercile si kaizerul taiat feliute. Deasupra se pot pune rosii decojite sau cascaval ras.
Cind aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framinta bine, dar nu necesita dospire.
Se intinde aluatul in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se inteapa cu furculita.
Se unge cu pasta de pizza, se pun ciupercile si kaizerul taiat feliute. Deasupra se pot pune rosii decojite sau cascaval ras.