Pizza cu afumaturi si ciuperci

Blatul:
300 g faina
un ou
3 linguri ulei
20 g unt
sare
lapte
drojdie cat o maslina
o lingurita de zahar
Compozitia:
200 g ciuperci (eu am folosit creasta cocosului culesa de mine)
200 g carnati de casa (afumai)
200 g ceafa afumata
2 rosii
o legatura ceapa verde
100 g cascaval
Sosul:
3 oua
2 linguri smantana
un paharel sos de rosii
2-3 linguri branza de oi
Mod de preparare:
Dizolvam drojdia cu zaharul,2 linguri lapte,3 linguri faina. Lasam la cald sa creasca 5 minute, apoi incorporam toate ingredientele.Framantati pana ce obtineti un aluat omogen, care se desprinde de maini si de lighean. Lasati sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Intindeti in tava unsa cu unt,acoperiti cu:
ciupercile fierte,mezelul, felii de rosii, ceapa verde.
Dati la cuptorul incins pentru 15 minute, dupa care asezati sosul din ou batut, sos de rosii, branza de oi. Radeti cascavalul.Dati la cuptor pentru inca 15-20 minute.Serviti cat e calda
Intindeti in tava unsa cu unt,acoperiti cu:
ciupercile fierte,mezelul, felii de rosii, ceapa verde.
Dati la cuptorul incins pentru 15 minute, dupa care asezati sosul din ou batut, sos de rosii, branza de oi. Radeti cascavalul.Dati la cuptor pentru inca 15-20 minute.Serviti cat e calda