ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Paste cu ansoa si rosii





O reteta de paste cu ansoa si rosii din: fileuri de ansoa, frunze de busuioc, masline negre, capere, paste, ulei de masline, usturoi, boia de ardei iute, pasta de tomate si rosii.






Ingrediente:
    Paste cu ansoa si rosii
  • 6 fileuri de ansoa, scurse de lichid
  • 12 frunze de busuioc
  • 100 g masline negre, fara samburi
  • 2 linguri capere
  • 350 g paste
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • un praf  boia de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 400 g rosii in conserva, tocate

Mod de preparare:
încinge o tigaie şi adaugă uleiul, usturoiul, boiaua, fileurile de anşoa şi jumătate din frunzele de busuioc. Ţine pe foc până când usturoiul se rumeneşte. Adaugă măslinele, caperele si pasta de tomate.
Ţine pe foc două minute şi apoi adaugă roşiile din conservă. Acoperă vasul cu capac şi lasă să fiarbă la foc mic, timp de 15-20 minute, până când sosul se îngroaşă. într-un vas cu apă şi 1 linguriţă de sare, fierbe pastele, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Scurge-le şi pune-le iar în vasul în care au fiert. Adaugă sosul de roşii şi busuiocul rămas, amestecă şi serveşte.



Pofta buna!