ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Perişoare cu legume şi fâşii crocante de tortilla





O reteta de Perişoare cu legume şi fâşii crocante de tortilla din: boabe de porumb, ardei copti, ciuperci, suc de limeta, sos samba oelek, sare, piper, supa, usturoi, carne de vita tocata, ou, pesmet, avocado, tortilla si ulei.






Ingrediente:
    Perişoare cu legume şi fâşii crocante de tortilla
  • 1 conserva boabe de porumb (285 g)
  • 100 g ardei copti (de la borcan)
  • 80 g ciuperci Champignon feliate (conserva)
  • 2 linguri suc de limeta
  • 2 lingurite sos picant Samba Oelek
  • sare
  • piper
  • 700 ml supa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 1 avocado
  • 1 lipie sau tortilla
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare:
Se lasă să se scurgă porumbul, ardeiul copt şi ciupercile. Se taie cubuleţe ardeii copţi. Se adaugă toate în supa care clocoteşte, împreună cu 1 lingură de suc de limetă, 1 linguriţă Sambal Oelek, sare şi piper; se lasă să fiarbă la foc mic 3-4 min.
Se curăţă şi se toacă usturoiul şi se frământă cu ou, carne, 1 linguriţă Sambal Oelek, pesmet, sare şi piper. Cu mâinile umede, se formează biluţe şi se fierb în supa fierbinte 5-6 min. Fructele de avocado se taie în două pe lung; se îndepărtează sâmburele.
Se taie cuburi pulpa de avocado, se stropeşte cu suc de limetă şi se adaugă în supă. Se taie lipia sau tortilla în fâşii şi se prăjesc într-o tigaie de teflon, în ulei încins, 2-3 min., amestecând. Supa se serveşte cu fâşii de tortilla.



Pofta buna!