ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Piscot cu capsune si bezea

 

 

 

Descriere Piscot cu capsune si bezea

Piscot cu capsune si bezea.

Piscot cu capsune si bezeaIngrediente

  • 1/2 kg de capsune;
  • 9 oua;
  • 300 g de zahar;
  • 100 g de faina;
  • 100 g de gem de capsune;
  • 1 varf de cutit de bicarbonat.

Mod de Preparare Piscot cu capsune si bezea

  • pentru blat, se bat 5 albusuri spuma, adaugand 100 g de zahar (cate o lingurita) si batand continuu;
  • cand se obtine o spuma tare, se adauga si galbenusurile, amestecand; se presara apoi faina si bicarbonatul si se omogenizeaza compozitia, care se toarna intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si se coace la foc potrivit;
  • dupa ce blatul se raceste, se intinde peste el un strat subtire de gem de capsune si jumatati de fructe;
  • se bat 4 albusuri cu 200 g de zahar, iar spuma obtinuta se intinde peste capsune si se mai da prajitura la cuptor, pana se rumeneste spuma.