Ciorba de salata cu omleta si afumatura
Descriere Ciorba de salata cu omleta si afumatura
Ciorba de salata verde cu usturoi, omleta, slaninuta afumata si smantana.
- 4 capatani de salata mari;
- 100 g de slaninuta afumata;
- 3 legaturi de usturoi;
- 2 oua;
- 25 ml de lapte;
- faina;
- ulei;
- smantana;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de salata cu omleta si afumatura
- salata se spala si se taie fasii;
- slaninuta se prajeste in oala in care se va face ciorba, apoi se scoate pe o farfurie;
- in grasimea ramasa se caleste usturoiul tocat, apoi se adauga slanina si salata, se completeaza cu apa si se lasa la fiert; se potriveste gustul de sare;
- separat, se prepara o omleta din oua, lapte si putina faina, care se prajeste bine, se lasa la racit si se taie fasii;
- fasiile de omleta se pun in ciorba si oala se da deoparte;
- la sfarsit se adauga smantana.