Timp preparare:10 minute
Timp de gatit:25 minute
Durata totala:
Portii: 4
Supa cu porumb este recomandata pe timp de vara, cand dieta noastra trebuie sa se bazeze pe mancaruri usoare, supe si salate. Pofta buna!
Ingrediente:
Instructiuni:- 1 ceapa; 2 cartofi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina telina mica
- 1 morcov
- o conserva de porumb
- 2 rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- sare si piper alb
- patrunjel verde
- 3 linguri ulei de masline
Oparim rosiile si le taiem cuburi. Ceapa tocata marunt o calim impreuna cu rosiile in uleiul de masline. Adaugam radacina de patrunjel, telina si morcovul date pe razatoare. Cand incep sa devina maronii, adaugam cartofii taiati cuburi, boabele de porumb si apa fiarta cat sa le acopere. Dupa 15 minute de fierbere la foc mic, adaugam cateii de usturoi taiati, sarea si piperul. Compozitia o lasam sa dea de cateva ori in clocot si apoi adaugam patrunjelul verde tocat.