ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Horoscop General Gemeni 2013

 Horoscop General Gemeni 2013


 



  Gemenii sunt condusi de Mercur și vor fi capabile să suporte orice tip de situație complicată. Veți fi capabil de a converti situațiile favorabile pentru dumneavoastra ca pe inteligența ta și inteligență. Veți fi greu de lucru și plină de umor în natură. Puteți lupta inițial, dar va apărea ca un câștigător în cele din urmă. Vei fi un economizor de bun și în același timp cheltuiește banii cu generozitate prea. Vei fi un ofițer bun administrativă, editor și om de știință.

Cand vine vorba de dragoste, Gemenii nu vor dori obligatoriu sau lipirea astfel încât acestea sunt întotdeauna în imaginea de prieteni noi sau de dragoste noi. Vei fi intr-o relatie serioasa, dar vei fi întotdeauna o persoană fericită. Nu va fi plin de iubire și energie pe aer, în primul trimestru al anului. Din aprilie până în iunie, condițiilor planetare sunt în schimbare, care poate duce să luați o decizie greșită, care vă poate afecta mai târziu.Mercur va fi slab, astfel încât să wont a fi capabil să gândească înțelept ca pe Horoscop Gemeni 2013.Ultimul trimestru va fi implicat cu multă plăceri sexuale și pot exista multe certuri sau neînțelegeri cu prietenii sau rudele.

Primul trimestru al anului va aduce mai mult profit atunci când vine vorba de afaceri și profiturile ca pe Horoscop Gemeni 2013. Oamenii care doresc să plece în străinătate pot incerca sansele lor în primul trimestru.Al doilea trimestru va fi cu siguranta benefic pentru toți. Daca Luna este plasat în Kendra, veți avea într-adevăr o oportunitate de aur.Ultimul trimestru al anului va avea un flux financiară bună. Veți fi având contracte de afaceri din afara tarii prea. Este timpul pentru a merge pentru o mare în cariera ta sau în viața dvs. de afaceri. Pentru studenții care sunt doar incepand cariera lor, tot ce trebuie să faceți este să alegeți unul care se va potrivi creativitatea lor.