ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Horoscop General Berbec 2013

 Horoscop General Berbec 2013





 


Berbecul va avea un an dificil în 2013, ca pe horoscop Berbec 2013. Mult efort va trebui să fie pus să preia controlul asupra vieții tale.Viața profesională va fi afectat din cauza tranzitului de planete.Viața personală și de familie vor rămâne calm, dar de sănătate este ceva care va fi pe îneacă. Elevii vor avea timp de dur ca ei vor tinde să facă rău în examene si in studiile. Este posibil să aveți pentru a pune în toate eforturile poți să depășească toate dificultățile. Cei care sunt de planificare pentru a merge în străinătate vor avea un an bun.De călătorie va face pentru tine în prima jumătate a anului.

Există multe suișuri și coborâșuri pe tot parcursul anului. Relația ta cu partenerul tau se va confrunta cu o mulțime de rigiditate și care pot deveni grave.Relația se va transforma acru și că va fi un motiv major pentru suferința. Căsătoriile vor fi în joc și astfel încât să fie atenți atunci când comunicarea cu partenerul tau / iubita.Jupiter va avea un tranzit în a doua jumătate a anului jumătatea. Se va lua o turnura majora pentru viata dragostea ta. Care vă va ajuta pentru a reconstrui încrederea în ceea ce privește nava și de echilibru.

În fața carierei, puteți pierde, de asemenea, locul de muncă de prima jumătate a anului. Nu poate fi o mulțime de acuzații care ar putea veni împotriva ta și că va provoca nume de rău în societate. Pierdere de bani și obstrucție în fluxul de bani este probabil să fi văzut. Arienii din domeniul afacerilor se va confrunta cu finalizarea rigid și va trebui să se confrunte cu o mulțime de pierderi.A doua jumătate a anului va fi o retrăire pic. Momentan nu sunt șanse de creștere în dușmani și activitățile lor împotriva ta te va face așa de neliniștit. Litigiile de proprietate va primi, de asemenea, în probleme ca pe Horoscop Berbec 2013.