ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Horoscop General Leu 2013

Horoscop General Leu 2013
 
 
 
 




Cele Leii sunt cunoscute pentru umerii lor largi, aspectul, îndrăznețe și natura comandant. Veți fi capabil să se adapteze la orice situație în viață. Leii sunt ambițioase în natură și va fi la ori avare. Vei fi o persoană independentă. Nu va fi o mulțime de principii ortodoxe în cadrul acestora atunci când vine vorba de religie. Acești oameni sunt filozofice în natură și se vor bucura de artă și literatură și va fi, de asemenea, un cititor vorace. Aceste persoane sunt cunoscute pentru multumirea lor și atașament non-stop. Aceste persoane vor face bine ca om de știință, ofițer de guvern, inginer și șef al instituțiilor.

Leii vor fi în măsură să atragă cu ușurință cu personalitatea lor magnetice. Aceasta este perioada de dreptul de a lua lucrurile de partea ta atunci când vine vorba de dragoste. Dacă sunt afectate de Venus, va fi implicat cu cineva pana acum ca pe horoscopul Leu 2013. Acești oameni sunt foarte mult dedicate soțului lor și va fi cel mai bun prieten dragostea. Dar un lucru trebuie să ne amintim un Leu nu se astepte la prea mult de la alții. Mai mult decât atât, această perioadă va fi activ în viața socială. Acest lucru va fi perioada de dreapta atunci când vine vorba de familie de construcție și relații. Veți înțelege, de asemenea, că va trebui să ia timp să se implice în relații.

Leii vor avea întotdeauna o relație de succes și netedă în viața lor.Primul trimestru nu poate fi de succes pentru Leos atunci când vine vorba de profesie, pot exista cateva schimbari. Puteți obține transferat la un alt loc sau de un loc de muncă diferit.Al doilea trimestru va fi favorabil pentru tine.Trimestrul al doilea și al treilea pare a fi mult mai interesant și mai fructuoase în ceea ce privește cariera și de afaceri. Veți fi capabil de a obține succes în lunile următoare și va fi cunoscut prea social ca pe Horoscop Leu 2013