Kangaroo Stew
Gros, gustoase și plin de savoare.
Ingrediente- 2 kg Kangaroo, cub (orice reducere nevoie de gătit lung, lent)
- 2 linguri de ulei de măsline
- 2 cepe medii, tocate
- 2 catei de usturoi, tocat fin
- 2 morcovi, felii groase
- 16 Chat (copilul Coliban) Cartofi, înjumătățite
- 6 Sprouts Brussell, înjumătățite
- Pumn de ciuperci Button, înjumătățite
- 2 linguri de faina
- 750ml supa de pui
- 2 foi de dafin
- 4 crengute de cimbru proaspat (dacă este disponibil)
- Piper
Într-un vas oala sau caserola, rapid maro cuburi cangur într-un pic de ulei si se pune deoparte (posibil să aveți nevoie să faceți acest lucru în loturi). Folosiți uleiul ramas, ceapa si usturoi puiet - se acoperă cu capacul și se lasă să transpire pentru 3 minute.
Întoarceți-cangur cuburile, împreună cu făină și se amestecă prin intermediul. Adaugă în stoc, frunze de dafin si cimbru. Se acopera si se fierbe ușor timp de 1 oră. Adăugați legumele rămase și bucătar, acoperite, timp de 30 de minute. Se descoperă și se fierbe, amestecand ocazional timp de încă 10 minute sau până când sosul se ingroasa. Asezonati cu piper.
Se serveste cu orez sau pâine proaspătă.
Porții 6