ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Trei retete șarpe pe care trebuie să încercați


Trei retete șarpe pe care trebuie să încercați








Deoarece Gradina Edenului, nici un alt animal nu are o reputație rea printre oameni decât șarpele. Nu e ca și cum șerpi fac ei înșiși nici favoruri, nici. Ei privesc rece și inuman. De multe ori sunt letale, de asemenea. Dar știi ce altceva sunt? Delicios.
Pentru seriile de prima lor de episoade în străinătate, GMA News TV despre "Cel mai bun Men" a trimis gazdă Jace Flores pentru a gusta partea străin de preparate din bucătăria chinezească. În timp ce ceai de plante și tentaculele caracatiței se simt mai aproape de casa pentru filipinezii, manca un animal periculos ca un șarpe cu condiția o experiență suprarealistă pentru Flores și "Cel mai bun Men" spectatori deopotrivă.
Carne de șarpe, cu toate acestea, nu este un moft alimentar modern sau nebunie. În vremuri mai simple, oamenii trăiau în afara terenului și a mâncat tot ce au putut gasi carne. Înainte ca omul a invatat sa domesticeasca animale, sarpele a fost o sursă comună de proteine ​​pentru oameni din întreaga lume, satisface poftele lor carnivore. Dar, în unele părți ale lumii, tradiția a suferit.
În toate preparatele, desigur, va trebui să vă asigurați că șarpele este mort și carne nealterate. Doar sarpelui corpul este consumat, capetele sunt îndepărtate, deoarece soiuri otrăvitoare, inclusiv diferite tipuri de cobre, stoca veninul lor în saci găsite în cap. Șarpele este jupuit de mult ca un fruct, desi un pic de presiune atunci când trăgând ar trebui să facă truc. Atunci inferioară acesteia este de a elimina canelate organelor sale interne, iar carnea este rulat departe de coloanei vertebrale.
Deci, daca poti, vărsat de pe squeamishness și înfășurați în jurul valorii de dvs. papilele gustative aceste trei retete exotice.

Chineză șarpe supa
Supa de șarpe este cel mai popular în Canton, un oraș din sudul Chinei. Dar cea mai mare cerere pentru antena vine de la vecinul său mai globalizată, Hong Kong. În tradiția chineză, supa de șarpe consumatoare are proprietati medicinale si spirituale din categoria vindecă malaria, relaxarea dureri articulare, și chiar și warding off spiritele rele. Este deosebit de popular în timpul iernii, când se crede că secțiile de sarpe supa largul boli aduse de vânturile reci.
Reteta exacta variaza in functie de ceea ce încerci să vindece, dar supa de pui conține, abalone, ciuperci, carne de porc, ghimbir, și, bineînțeles, carne de șarpe. Frunzele de crizantema sunt stropite pe partea de sus pentru a adăuga unele dulceață. Se produce un fel de mâncare cu un gust picant subtil pe bază de plante.
 
 
 
 
 
Benzi pane, șarpe


Acest fel de mancare folosit pentru a fi o masă frontiersman în sud-vest porțiuni ale Statelor Unite. Carnea șarpe este îmbibată peste noapte în apă sărată pentru a îndepărta o parte din sânge și textura sa dur. Carnea se înmoaie în albușuri de ou și laminate printr-un amestec de făină de porumb și de piper negru, apoi prajit in ulei fierbinte pana se rumeneste.
Spre deosebire de benzi de pui sau de pește, piese de sarpe nu au o mulțime de carne pentru a culege de pe oase. Trebuie sa greblare dintii de-a lungul coastelor pentru a obține cele mai multe din carne. De obicei, acestea sunt consumate cu ceva ce ai servi cu alimente prajite, ca o parte a porumb sau legume tocate.
 
 
 
 
 
Se amestecă-prajit șarpe



Se amestecă-prăjire această reptilă este al doilea cel mai popular pentru a servi un șarpe în China. Carnea șarpe este înmuiată în oțet de vin și pentru aproximativ o oră și retrase din circuitul agricol. Fidea de sticlă și piese de pofticioase sunt prăjite în ulei separat.
Următorul usturoi, ghimbir și sunt prăjite, precum și. Un amestec de telina, ardei, alba, si coaja mandarine sunt adăugate, urmate de amestec de sarpe-vin. Se amestecă timp de aproximativ trei minute, apoi se adaugă taitei de sticlă pentru a se amestecă. Când ați terminat, antena sarpele este acoperit cu bucati prajite pofticioase pentru a da unele soi la aroma si textura