ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cum să pregătească și să gătească un sarpe cu clopotei pentru a mânca este bun

Cum să pregătească și să gătească un sarpe cu clopotei pentru a mânca este bun

Un pic de fond privind gatit cu Rattlesnake

În primul rând, asigurați-vă că vă este permis să vâneze sau să omoare șerpi cu clopoței unde sunt situate. Este împotriva legii în anumite domenii. Dacă vă cumpărați carne de sarpe cu clopotei, se așteaptă să plătească un preț ridicat. Ultima dată când am văzut-o, prețul a fost de aproximativ 30 dolari pe kilogram. În sud-vest, carnea sarpe cu clopotei este o delicatesă. Chili sarpe cu clopotei este o reteta comună și popular.
Sarpe cu clopotei are gust de o femela joc Cornish pentru mine, cu un indiciu de aroma jucaus. Ea are chiar și o textură asemănătoare, dar este un pic chewier și un pic stringy. Nu este nimic să vă faceți griji cu privire la consumul de un șarpe veninos. Chiar daca veninul este prezentă în carne, aceasta va provoca nici un efect bolnav, dacă ingerate.

Western Diamondback Rattlesnake

Rattlesnakes are delicious in recipes
Serpii cu clopotei sunt delicioase in retete

Unele măsuri de precauție despre pregătirea un sarpe cu clopotei pentru gătit

Trebuie să vă pielea sarpe cu clopotei înainte de a îl puteți pregăti pentru a manca. Primul lucru pe care să faceți este să porniți-l, astfel încât burta sa este orientată în sus. Tăiat capul sarpelui aproximativ 4 inci sub cap, cu excepția cazului în care doriți să păstrați pielea.
Fiți atenți când manevrați capul sarpelui, deoarece ar putea conține încă venin toxic. Scapa de cap sarpe cu clopotei, imediat într-un recipient bine acoperit, departe de copii si animale de companie. Credeti sau nu, capul decapitat poate mușca încă pentru câteva ore. Asigurați-vă că pentru a purta mănuși atunci când tăiere și de eliminare a capului de sarpe cu clopotei.

Instrucțiuni pentru prepararea unei Rattlesnake să gătească

Hang șarpele sus chiar sub coada. Acest lucru va permite să "sângereze". Începând de la sfârșitul capul sarpe cu clopotei, face o tăietură în jos lungimea de sarpe tot drumul până unde partea alba a cozii se află. Acum taie tot drumul prin coada de la acest punct.
Carnea sarpe cu clopotei poate fi pur și simplu curățate departe de piele acum. Nu este dificil de a elimina. Începe la sfârșitul cap și coaja pielea în sus spre coada. Următorul pas este de a elimina din intestine și măruntaiele alte. Apoi se spală carnea șarpele bine în apă rece. Tăiați în două bucăți șarpele mari si inghetarea in apa sarata. Asigurați-vă că șarpele este pus într-un recipient bine acoperit. Dacă nu, șarpele va târască literalmente.

Cum de a găti cu Rattlesnake

Atunci când sunteți gata pentru a pregăti sarpe cu clopotei, dezgheța și clătiți cu apă rece. Apoi se taie sarpe în dimensiuni potrivite pentru reteta ta sarpe cu clopotei. Gatiti sarpe cu clopotei după cum doriți-grătar, se coace, prăji sau aruncă-l într-o tocană sau reteta de chili sarpe cu clopotei.
Desigur, cu unele rețete sarpe cu clopotei veți dori să eliminați oasele primul. Pentru a debone carne sarpe cu clopotei, se fierbe in apa cu clopotei aproximativ 1/4 ceasca de suc de lamaie adaugat el. După ce a fiert sarpe cu clopotei pentru aproximativ o oră, ar trebui să fie ușor pentru a elimina carnea de pe oase sarpe cu clopotei.