Fasii de carne de șarpe supa Chineză Supa! | ||
Carne 150g făcut șarpe ouă fărâme carne de porc bucati fărâme uscate ciuperci fărâme alb ciuperca uscate longan celuloză boabe uscate coaja de portocala delicioase supă întuneric soia vin de orez sare zahăr piper gourmet pulbere adăpate amidon arpagic ulei ulei de susan | ||
1. Curățați sarpe ucis. Pune-l in apa de fierbere, apoi se adaugă arpagic,, vin, ghimbir și tocană de o jumătate de oră. Ia carnea și rupe-l în bucățele. Steam-le împreună cu arpagic,, vin, ghimbir si supa delicous timp de 2 ore. 2. Pune bucăți de carne de șarpe și condimente în supă delicioasă 1000g într-o oală. Braise le la fierbere și apoi ia spuma. Adăugați praf gastronomic, amidon udate pentru a face pasta. Se toarnă în ulei de susan ulei de arpagic, și puneți-le într-o caserola, împreună cu chips-uri clare, fărâme arpagic, fărâme ghimbir, coaja de fructe bucăți, crizanteme albe, și condimente alte. |