ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Mancarica romaneasca de fasole


 

Mancarica romaneasca de fasole





Iti trebuie:
Mancarica romaneasca de fasole
  • 400 g fasole boabe
  • 400 g carnati
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 crenguta busuioc
  • 4 rosii
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea, o speli bine si o pui la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.
  2. A doua zi, pui fasolea la fiert in apa si o strecori din nou, dupa cateva clocote, apoi inlocuiesti apa cu alta clocotita.
  3. Separat, intr-o cratita, inabusi la foc mic carnatii taiati felii, zarzavaturile curatate si taiate felii, la care adaugi 250 ml apa, foile de dafin, sare si piper dupa gust.
  4. Cand legumele s-au inmuiat, adaugi fasolea, rosiile curatate de pielite si taiate marunt, busuiocul si lasi sa fiarba la foc potrivit 10 minute.
  5. Torni deasupra cele 2 linguri de ulei si pui cratita la cuptor la foc mic pentru 15-20 de minute.
  6. Pofta buna!