ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Ciorba de perisoare a la grec


 

Ciorba de perisoare a la grec

 

 

 

 

 


500-700 gr carne tocata amestec (porc si vita) , 50 gr orez, 1 morcov, 1 patrunjel,1 telina potrivit , 2 cepe, 1/2 legatura patrunjel , 50 gr pasta de tomate sau pulpa de la 2 rosii , sare, lamaie.

Preparare

Intr-o oala se pun 2,5 l de apa la fiert , cand a inceput sa fiarba se pun legumele curatate si taiate cubulete. Separat pregatim perisoarele: Se amesteca carnea cu , orezul, ceapa tocata marunt ( se poate folosi calita), patrunjel tocat marunt 1/2 din cantitate si sare . Se uda mainile si se fac bilute cu diametrul de 3 cm. Cand le-am terminat de facut se pun in oala peste legume. Se lasa sa fiarba ciorba 20 minute la foc mic , apoi adaugam pasta de tomate. Daca mai este nevoie de lichid putem adauga apa fierbinte, si se mai da in fiert cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa cateva minute apoi adaugam patrunjelul tocat marunt si zeama de la o lamaie.

Servire

Se serveste calda.