ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Tatuaj Sprancene

 Tatuaj Sprancene


Importanta Sprancenelor







Sprancenele au un rol deosebit de important in armonia si simetria fetei. Este de asemenea si singurul loc de pe fata unde putem "umbla" mai usor si il putem modifica dupa cum dorim.
Daca la barbati sprancenele exprima forta si vitalitate, la femei ele au rolul de a sublinia expresivitatea ochilor, de a aduce lumina si tinerete.
Dar daca, tot incercand sa le modifici, le strici si nu isi mai revin? Forma neclara sau lipsa totala ori partiala a sprancenelor ne schimba armonia fetei si ne adauga cativa ani buni pe fata!




De ce nu mai am sprancene ?

Uneori, pur si simplu asa ne-a lasat "mama-natura". Cu exceptia cazurilor de pierdere a sprancenelor datorita unor boli sau chimioterapiei, schimbarea in rau a formei sprancenelor se produce de cele mai multe ori prin "mijloace mecanice" si din pacate in timp, iar noi sesizam acest lucru ….. prea tarziu!
Cum putem modifica in rau forma sprancenelor? Pensandu-le prea devreme, pensandu-le exagerat de des sau foarte subtire. Si paradoxal, toate acestea facute cu intentia de a avea sprancene mai frumoase!

Ce-i de facut ?

Sunt multe cazuri cand sprancenele cresc neregulat, sunt intrerupte sau alteori lipsesc partial sau integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, ne-naturala si obositoare.
Tatuarea sprancenelor este o buna solutie in acest caz.

Ce este tatuajul la sprancene?
Aparat Tatuaj Sprancene
Folosit cu mare succes in cosmetica, este o metoda  de tatuare a pielii cu pigmenti cosmetici medicali care, printr-o tehnica speciala, sunt introdusi in straturile superioare ale pielii unde raman o perioada de timp.

Avand la dispozitie o gama de culori creata special pentru sprancene tatuate si cu o tehnica de pigmentare ce imita firul de par, spranceana va capata forma dorita.


Am sau nu nevoie de un tatuaj la sprancene?

In mod clar nu toata lumea are nevoie de aceasta procedura. Tatuarea sprancenelor nu este necesara daca ai sprancene dese, frumos arcuite si bine proportionate.
Verifica daca se potriveste cel putin unul din cazurile de mai jos pentru sprancenele tale:

• daca au devenit prea Rare sau prea Scurte                                          
• daca forma lor nu mai este cea pe care ti-o doresti                        
• daca sunt inegale sau au parti care lipsesc
• daca au fost pierdute integral din motive de sanatate sau accident             
• daca sunt afectate de semne sau cicatrici
• daca sunt foarte putin vizibile
• daca te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare zi
• daca nu mai ai timp, nici rabdare, ori ai inaintat in varsta
• daca esti sportiva, proaspata mamica sau doar foarte ocupata
• daca vrei sa arati bine de dimineata devreme pana seara tarziu

Asteptarile tale in privinta rezultatului trebuie sa fie realiste. Tatuajul la sprancene nu este  un simplu moft ci este o modalitate de a rezolva o problema de estetica, de ati face viata de zi cu zi mai usoara si uneori de ati recapata increderea in tine.

Care sunt avantajele acestei proceduri?
Culori Tatuaj Sprancene, Tatuaj Sprancene
Niste sprancene tatuate semipermanent le da firelor de par ocazia sa se "odihneasca" pana la 3-5 ani, timp in care au sansa sa se repare. Conturul noilor sprancene te va ghida cum sa le pastrezi forma, transformandu-se intr-un adevarat "sablon". Dupa tatuarea sprancenelor, tot ce ai de facut este doar sa pensezi ce este in afara tatuajului.


Pentru un tatuaj la sprancene este nevoie de programare sau se face pe loc?

Blooms Beauty este un salon de  estetica faciala mic si cochet special adaptat tatuajului cosmetic si microdermabraziunii. Pentru discretia si intimitatea ta procedurile se fac numai cu o programare initiala astfel incat intotdeauna in salon vei fi doar tu impreuna cu esteticiana.

Cum decurge o sedinta pentru un tatuaj la sprancene?

Odata hotararea luata, programeaza o intalnire cu esteticiana si spune-i asteptarile tale si de ce vrei sprancene tatuate. Va fi o mica discutie despre intentia ta, stilul de viata si necesitatile pe care le ai, cateva intrebari despre starea de sanatate. Vei primii informatii despre metoda de lucru, aparatura folosita, masurile de sterilizare si igiena, despre cum sa ingrijesti aceste sprancene tatuate.
Tatuaj Buze…apoi
va fi analizat tonul pielii tale, nuanta parului si se va alege de comun acord cea mai potrivita culoare. Conceperea formei va tine cont de simetria faciala si de celelalte repere specifice esteticii.
…in continuare
se  trece la simularea prin desen, cu creionul, direct pe spranceana, pana cand se obtine o forma care sa fie pe placul tau si al esteticienei. Doar dupa ce se gaseste forma cea mai potrivita si doar cu acordul tau se trece la tatuarea sprancenelor, dar nu inainte de aplicarea anesteziei externe pe piele.
La plecare vei primi gratuit o brosura cu instructiuni despre ingrijirea noilor sprancene tatuate si o crema speciala pentru acasa pe care o vei aplica in zona sprancenelor.

Ce experienta au esteticienele de la Blooms Beauty?

Spre deosebire de alte saloane, Blooms Beauty este un salon exclusiv de estetica faciala, care din 2004 s-a specializat doar in tatuaj cosmetic si microdermabraziune, de aceea fiecare esteticiana a noastra face zilnic aceleasi proceduri astfel incat fiecare esteticiana are in portofoliu experienta a sute de sprancene tatuate.

Este o procedura sigura?

La Blooms Beauty garantam siguranta medicala si igienica a pigmentarii realizata cu procedura Long Time Liner Conture® Make-up.

…dispozitivul de pigmentare:
dispozitivul LTLCM este singurul aparat de realizat tatuaje cosmetice  care a trecut examenele de verificare medico-sanitare realizate de catre specialistii si oficialitatile de control si omologare din Romania si Germania. Utilizarea sa a fost aprobata de catre Ministerul Sanatatii din Romania in 12.07.2004.

…sterilizare:
acul folosit este de unica folosinta si este desigilat chiar de catre tine, ustensilele sunt sterilizate conform legilor in vigoare iar tie ti se prezinta proba sterilizarii si la cerere se poate repeata sterilizarea in prezenta ta.

…pigmenti:
folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar in Germania, cei mai scumpi dar si cei mai calitativi si siguri din Europa, testati dermatologic si alergologic. Pigmentii folositi de noi sunt testati antialergic, antiseptic si sunt fabricati cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG si supusi examenului de siguranta MRI.

Producatorul german al metodei LTLC – Make-up, echipamentul si pigmentii pentru sprancene tatuate au fost recompensati cu numeroase premii internationale de excelenta in Make-up Semi-Permanent in anii 1995- 1997 – 2000- 2007/2008 – 2009/2010.

Toate echipamentele noastre sunt pastrate dupa cele mai stricte norme sanitare.


Cat timp dureaza un tatuaj la sprancene?

Nu se poate estima de la inceput cu maxima precizie cat timp culoarea va ramane la fel de intensa pentru sprancene tatuate. Depinde de tipul de piele, culoarea tenului, stil de viata, gradul de expunere la soare sau ultraviolete, culoarea aleasa, folosirea anumitor medicamente si starea generala de sanatate la fel ca si ingrijirea pielii. Majoritatea specialistilor si a persoanelor cu sprancene tatuate sunt de acord ca dureaza pana la 3-5 ani.

Ce inseamna pigmentare fir cu fir sau contur plin?

Firele de par naturale raman, deci NU sunt rase sau pensate total, si, printre ele se realizeaza(deseneaza), prin tatuare, fire pentru a imita prezenta parului, in asa fel incat sa dea senzatia de “spranceana bogata” dupa care tot prin tatuare se realizeaza un fond mai deschis la culoare(background) pe toata suprafata sprancenelor.

Conturul plin este atunci cand pentru a se obtine sprancene tatuate se umple toata suprafata sprancenei prin tatuare fara imitarea firelor de par. Alegerea procedurii se face de catre client sau impreuna cu esteticiana in functie de fiecare caz in parte, au acelasi pret.

Ce inseamna intensificare tatuaj sprancene?

In timp culoarea tatuajului la sprancene incepe sa piarda din intensitate si daca intre timp firele de par naturale nu au crescut suficient, poti reface tatuajul pentru a improspata culoarea, pastrandu-se forma vechilor sprancene tatuate care trebuie sa fie clara si vizibila.
Intensificarea sprancenelor costa mai putin, se poate face la orice interval de timp si cuprinde si a doua sedinta de corectie gratuita.
La Blooms Beauty beneficiaza de aceasta procedura si  persoanele cu sprancene tatuate in alte saloane.

Cate tatuaje cosmetice pot face in aceeasi zi ?

Cate vrei, nu este nicio problema daca in aceeasi zi doresti in afara de sprancene tatuate si tatuarea buzelor sau conturul ochilor.

De ce tinem cont cand redesenam o spranceana:

Tatuaj Sprancene

• de forma sprancenei naturale                                 
• de directia in care cresc firele de par si de calitatea acestora
• de distanta dintre ochi
• de marimea ochiului si de linia sa
• de marimea si forma fruntii
• de limita de insertie a parului
• de forma si marimea arcadei


Cate sedinte sunt necesare pana la obtinerea produsului final?

Tatuarea sprancenelor se face intr-o sedinta si daca este nevoie se face si a doua sedinta intr-un interval de timp cuprins intre 2 – 8 saptamani de la prima sedinta. A doua sedinta este gratuita.

Care sunt costurile totale pentru sprancene tatuate?

Preturile afisate in site sunt finale, includ toate serviciile si produsele necesare unui rezultat final complet: consultatie/consiliere, sedinta de tatuare, a doua sedinta de tatuare care poate fi facuta in termen de 2 – 8 saptamani, pensat ( daca este nevoie si doar firele crescute in afara conturului), crema post tratament.

Nu exista alte costuri aditionale sau ulterioare necesare completarii procedurii.

In cat timp se realizeaza niste sprancene tatuate si daca pretul difera de cat de groase sau subtiri sunt sprancenele?

Dureaza aproximativ 2 ore si aici luam in considerare completarea si citirea unui formular, prezentarea in detaliu a procedurii, consilierea si simularea prin desen direct pe spranceana, timpul necesar  anesteziei, tatuarea sprancenelor. Pretul este acelasi indiferent de forma.

Cum vor arata niste sprancene tatuate dupa procedura ?
In primele 1-3 ore este posibil ca pielea din zona sprancenelor sa fie putin iritata dupa care va reveni la normal.

In prima zi noile sprancene tatuate vor avea o culoare  intensa, apoi gradat, excesul de pigment  se estompeaza cu aproximativ 30%-40 % si sprancenele vor reveni la culoarea aleasa, in 4-5 zile. Acest lucru nu te impiedica sa te duci la serviciu si sa ai o viata sociala normala.

In primele 3-5 zile dupa tratament suprafata pielii supuse pigmentarii se va descuama usor ( asemanator cu matreata din par).

Cum trebuie ingrijite aceste sprancene tatuate, in urmatoarele zile?

• foloseste cat mai des crema post-tratament primita gratuit de la esteticiana
• evita transpiratia intensa
• evita sa mergi la solar, sauna sau innot
• evita expunerea indelungata la soare
• evita munca in praf si atingerea fetei cu mainile murdare

Pot sa fac tatuaj la sprancene daca am peste 60 de ani?

Daca starea de sanatate este buna nu este absolut nici o problema. Cea mai in varsta clienta a noastra are 68 de ani, si aceasta varsta nu reprezinta nicidecum o limita pentru tatuajul la sprancene.

Este bine sa fac tatuaj la sprancene inainte sa plec in vacanta ?

Scopul tatuajului la sprancene realizat de catre noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze. Cu fiecare pigmentare in parte obtinem cel mai bun dar si cel mai spectaculos rezultat posibil.