ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Ciorba de Pui cu Smantana





Ciorba de Pui cu Smantana










Va place ciorba? Preferatele noastre sunt ciorba radauteana urmata de ciorba de burta, dar fiind un pic mai grele, cu multa smantana saptamana aceasta am ales o ciorba mai lejera, cu multe legume si carne de pui. Bineinteles ca are si smantana, insa intr-o cantitate mai mica.



Ama Fashion

Reteta Ciorba de Pui cu Smantana

Ingrediente:
    Ciorba de Pui cu Smantana
  • 500-600 gr pulpe de pui dezosate
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi maricei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1/2 telina
  • 4-5  linguri de smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 legatura patrunjel
  • taitei
  • bors
  • apa

Pentru a pregati aceasta ciorba gustoasa, spalam carnea si o taiem fasii subtiri. Spalam si legumele pe care le taiem dupa caz: telina, ardeii si ceapa cubulete si morcovul il dam prin razatoare.
Punem carnea la fiert in apa cu sare, si cand aceasta da in clocot strangem spuma dupa care adaugam legumele.

In 20-30 de minute, legumele sunt fierte asa ca putem adauga taiteii si mai lasam la fiert in functie de timpul acestora de fierbere, specificat pe punga. Eu am folosit taiteii lati, si am mai lasat la fiert aproximativ 8-10 minute dupa care am oprit aragazul.

Intre timp, am batut cele 2 galbenusuri cu smantana, am adaugat 2 polonice din ciorba peste smantana dupa care am adaugat totul in oala cu ciorba. La final, am adaugat o legatura de patrunjel proaspat tocat, am potrivit de gust cu sare si piper si am acrit cu bors.
Se serveste calda cu ardei iute si paine facuta in casa.
Pofta Buna!