Ingrediente:
- 50g zahar pudra
- 2 linguri apa
- 2 lingurite ness
- 150g ciocolata
- 3 galbenusuri
- 250ml smantana grasa
1. Amestecati zaharul, apa si ness-ul într-o cratita, si lasati sa fiarba aproximativ 1 minut.
2. Rupeti ciocolata în bucati mici si topiti-o în siropul rezultat din ness.
3. Lasati compozitia la racit apoi adaugati pe rand galbenusurile amestecand bine.
4. Bateti smantana cu un mixer pana se ingroasa dupa care o puteti adauga in amestecul de ciocolata.
5. Lasati compozitia la racit într-un recipient cu capac sau acoperit cu folie.
6. Dupa ce s-a racit puneti-o la congelator sa inghete pe jumatate.
7. Amestecati compozitia bine si puneti-o inapoi la congelator, de aceasta data sa inghete complet.
8. Se serveste cu ciocolata rasa, fructe sau sos de caramel.
Va dorim pofta buna!