Calamar picant
Ingrediente - Calamar picant
8 calamari1 lingura cu capere
2 linguri crutoane de secara sau 2 felii de paine de secara prajita si inmuiata in lapte
4-5 catei de usturoi
2 oua
200 g kaizer tocat marunt
verdeata
1 lingurita piper rosu
1 lingurita cu piper negru macinat
sare
ulei pentru prajit
4 morcovi sotati
fasole verde sotata
1 cartof
Mod de preparare - Calamar picant
Amesteci painea faramitata cu ouale, caperele, kaizerul, usturoiul, piperul negru si verdeata.Potrivesti de sare.
Umpli tuburile de calamar, dar nu foarte tare.
Pregatesti fasolea verde si morcovul fiert pentru garnitura.
Inchizi cu capac de cartof fixat cu scobitori, pui si prajesti cateva minute in baie de ulei.
Cand s-au maronit calamarii, ii dai la cuptorul intr-o tava cu putina apa.
