ingrediente
- 250 g piept de curcan fiert
- 2 oua
- 2 linguri de faina (eu am folosit faina de ovaz)
- 3 felii de paine muiate in lapte si stoarse bine
- 3 linguri de smantana
- O legatura de patrunjel
- Cateva fire de marar
- 4-5 catei de usturoi
- O ceapa
- 2 ardei iuti
- Sare, piper alb macinat, chili
- O lingura de ulei masline
- 50 g cascaval ras
Ustensile
- Tava de copt
- Robot de bucatarie pentru a amesteca toate ingredientele
Mod de preparare
Dupa ce ai fiert bine pieptul de curcan, stoarce bine painea de lapte si apoi amesteca toate ingredientele cu robotul. Noi am pus mai intai ceapa si carnea pentru a le marunti bine. Apoi am adaugat restul ingredientelor. Pastreaza cascavalul ras si o lingura de smantana.
Unge tava cu ulei si tapeteaza-o cu faina si apoi umple-o cu amestecul preparat. Deasupra adauga cascavalul ras amestecat cu smantana. Pune tava in cuptorul preincalzit si lasa-o aproximativ 1 ora.
sfaturi
Nu incalzi foarte tare cuptorul pentru ca se va arde amestecul de cascaval si smantana.
va doresc pofta buna