ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Tarta cu ceapa si branza





Tarta cu ceapa si branza din: aluat, ulei de masline, ceapa, cimbru, ansoa, zahar brun, praz, urda si parmezan.




Tarta cu ceapa si branza

Ingrediente:
  • 250 g aluat gata preparat, din care sa rezulte o foaie rotunda
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 cepe mari rosii, taiate rondele
  • 3 ramurele de cimbru proaspat
  • 50 g ansoa din conserva, scurse si taiate marunt
  • 1 lingura zahar brun
  • 2 fire de praz, taiate rondele
  • 125 g urda
  • 30 g parmezan ras

Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 ° C. Coace orb, 20 min, foaia de aluat . Scoate pergamentul si fasolele si mai lasa la copt 5 min.
Incinge uleiul in tigaie, adauga ceapa, cimbrul si ansoa si caleste 10 min. Adauga zaharul si prazul si coace inca 10 min. Amesteca urda cu sare si piper, pune-o peste aluat si adauga parmezan. Pune in tava amestecul de ceapa si coace 10 min.



Pofta buna!