ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Spaghete milaneze cu sunca si ciuperci





O reteta simpla si delicioasa de spaghete milaneze cu sunca si ciuperci din: spaghete, sunca, ciuperci, cascaval, usturoi, sare, piper si oregano.




Ingrediente: Spaghete milaneze cu sunca si ciuperci
  • 500 g spaghete panzani
  • 400 g sunca/jambon feliat
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 borcan sos rosii panzani original (400 g)
  • cascaval
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
Mod de preparare:
Se taie sunca/jambonul cubulete. Se spala si se scurg ciupercile. Intr-o tigaie wok se pune la incins putin ulei masline in care se pune sunca la prajit.

Se lasa cateva minute si se adauga ciupercile. Dupa preferinta se poate adauga un strop de sos de soia. Sosul de rosii se desface intr-un castron cu apa si se adauga peste ciuperci si jambon.

Se adauga usturoiul pisat, sare, piper si putin oregano. Se lasa la fiert aproximativ jumatate de ora, timp in care se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca.

Separat se pune apa la fiert intr-o oala potrivita. Cand apa clocoteste se pune un strop de ulei si un praf de sare si se adauga spaghetele. Se lasa la fiert 7-8 minute.

Inainte ca sosul sa fie gata se adauga putin cascaval ras si se stinge focul. Se amesteca pana se topeste cascavalul.

Spaghetele se spala si se scurg, apoi se pun intr-o cratita. Se adauga sosul si se amesteca bine. Se servesc calde