ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Lovirea Fat Ball

 


 

 

Lovirea Fat Ball

 

 

 

Una dintre cele mai frustrante fotografii pentru jucătorii de golf in mai multe lovește mingea de grăsime. Deși nu la fel de comune ca felie, este încă doar un demoralizator.
Lovirea mingii de grăsime înseamnă că clubul dvs. este lovește sol înainte de a hit-uri mingea, în cele mai multe cazuri provoacă mingea dvs. pentru a ateriza doar câțiva metri în fața ta. În plus, corpul tau este adesea borcane de impactul de la club pe teren.
Ca și în mecanica de toate leagăne golf, odată ce determina ceea ce faci gresit, nu e prea greu pentru a corecta problema.
Atunci când încearcă să identifice ce sunt lovind mingea de grăsime, ai nevoie de ajutorul altcuiva. Daca este posibil, pentru a primi un prieten de golf pentru a viziona te balansa. L intrebi pe el sau ea pentru a viziona pentru elementele enumerate mai jos.
Una dintre cele vinovați cel mai probabil cauzează vă pentru a lovi mingea de grăsime este că sunteți scadere umăr din spate. Acesta este cel mai îndepărtat de umăr țintă (pentru dreptaci, e umărul drept, și pentru lefties, umărul stâng).
Dacă umar din spate scade, clubul va lovi la sol înainte de a trebui. Rezultatul este o lovitură slabă. Una din cauzele majore pentru acest încearcă să se balanseze prea tare, cu destul de un pic de mișcare de șold.
Iata un exercitiu simplu pentru a încerca. În primul rând, să ia clubul și să vă într-o adresă de normală. Adu-club până când se ajunge la partea de sus a leagăn înapoi obișnuit. Apoi opri. În timp ce țineți club sus, misca soldurile tale spre tinta - orizontal. Veți vedea că umărul tău din spate natural scade.
Trebuie ceas prietenul tău cum faci acest exercitiu încet din nou. Dacă vor vedea că umărul tău va cădea, care ar putea fi cauza problemei tale.
Pentru a remedia această problemă, va trebui să învețe să folosească corpul tau mai mic si soldurile corect. În timp ce sunteți solduri trebuie să se răsucească, nu vrei să alunece lateral-o parte în alta. Gândiți-vă la începutul leagăn jos cu brațele tale, și șoldurile ar trebui să urmeze natural.
O altă tehnică puteți utiliza este de a menține constient umăr înainte în jos. Face acest lucru de mai multe ori în timp ce practica fotografiile tale, iar corpul tau ar trebui sa mesajul, și veți vedea fotografii de a îmbunătăți.
Brațul tău înainte ar trebui să rămână drept ca te duci in spate leagăn. Odată ce ați ajuns sus, cred că pentru a menține umărul tău înainte "în jos", apoi începe leagăn jos. Ca șoldurile Desfășurați, nu-i lasa sa alunece lateral.
Acestea sunt relativ sfaturi ușor de aplicat. Principalul lucru este să-și petreacă timpul practica si experimentare. Cap la gama de conducere - este, de asemenea, un loc grozav pentru a găsi pe cineva pentru a ajuta viziona leagăn. Apoi practica. Și amintiți-vă pentru a merge prin toate cluburile - nu doar de driver.
Sunteți lovind mingea de grăsime mai probabil, cu un număr de cluburi, iar singurul mod de a vindeca, care este de a practica cu fiecare.