ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Lovirea de ce cel mai rau Tee-Shot Ever Nu este un lucru rău

Lovirea de ce cel mai rau Tee-Shot Ever Nu este un lucru rău

 

 

 



Nervii primele tee par să fie otrava de jucatori de golf cele mai multe cluburi.
Nu ati încălzește și tu ești încă un pic rigid de 40 minute, în mașină pentru a ajunge la curs. Ai o rapidă putt pentru a vedea ce viteza de verdeață se execută la, un raport de tip scorecard te apuca și cap la primul reper cu amicii tăi.
Cel mai rau lucru se întâmplă ... pierzi arunci și tu ești primul care a tee off. Leagăn practică este un pic ciudat, dar tu esti acolo acum, trebuie să joci ... toată lumea a plecat liniștită și te-a lovit mașina ta ... direct în tufișuri aproximativ 140 de metri distanță ... mai mult spre deliciul tuturor.
Tu-l ia pe bărbie, dar în partea din spate a mintea ta știți că veți fi gândit la asta de peste si peste înainte de a începe meciul următoarea ... și acest lucru într-adevăr vă poate împiedica de la a juca bine data viitoare și, în unele cazuri extreme poate provoca un jucător de golf pentru a opri jocul.
Dar aceasta nu trebuie să fie așa, având un început absolut socant poate fi, de asemenea, un lucru bun ... lasă-mă să vă împărtășesc momentul meu cel mai jenant din golf ...
Am jucat în concurență mea zgârieturi prima si am avut un Caddie pentru prima dată prea. Am fost în formă și pregătit pentru a merge. Leagăn mi-am simțit bine și am fost joaca bine au dus la eveniment. Am fost destul de simt pozitiv cu privire rundă înaintea mea.
Hole Primul a fost un pic 380 alin curte 4, piciorul cainele la dreapta la stânga și ușor în sus. Nici o problemă reală nicăieri, deci destul de un început frumos de ușor. Pentru a stânga imediată a prima tee-caseta a fost practica putting green, unde în jur de 30 sau atât de jucatori de golf au fost punerea ultimele retușuri la jocurile lor scurte.
Am fost în al treilea grup de zile și primul pentru a juca. Au fost fotografi lua fotografii de fiecare grup, așa cum a fost un eveniment sponsorizat, iar demarorul nu uita că impresionat de îmbrăcăminte modernă a unora dintre concurenți mai colorat îmbrăcați.
În ciuda tuturor acestor distrageri m-am simtit destul de bine. Am fost chemat pentru a tee de starter și mi-am început de pre-shot de rutină. Leagăn practică simțit bine, am fost setat pentru a merge și simt foarte bine, nici un semn de nervi - a fost zile fericite ...
... Si apoi am facut leagăn meu. Îmi amintesc totul până în momentul de aproximativ două picioare de impact, atunci nimic. Următorul lucru pe care am stiut ca am lovit mingea foarte încet, cu hozzle a clubului, încă nu sunt sigur cum.
Mingea a sărit de pe tee și a ratat doar piciorul meu stâng, acesta sărit peste caseta tee și a mers imediat la stânga mea. Un hop rapid și un salt și a găsit modul în care aceasta a practica putting green. A fost ca despartirea de valuri ca toate jucatori de golf pe verde a ieșit din drum. A fost foarte liniștită, așa cum toată lumea urmarit mingea mea ridica viteza pe suprafata de joc foarte slick punerea. A urmat conturul verde și în cele din urmă a ajuns să se odihnească câteva picioare de 40 sau atât de departe de mine.
Am tras capacul meu de puțin peste fața mea și a mers să stea la partea din spate a tee-box, în timp ce partenerii mei de joc trei rupt toate drive-urile lor drept în jos de mijloc a șenalului navigabil. Dacă nu aș fi simțit nici o tensiune sau de nervi pe lovitura tee mea, eu am făcut acum ca toata lumea privea mă să merg la mingea mea pentru fotografie a doua mea. Chiar mi Caddie stat din drum. Cred că el a crezut că nu va fi în premii, el ar luat această decizie după o lovitură de pornire ... minunat!
În timp ce acest lucru a fost nerv rafturi, am vrut doar să urce în cea mai apropiată gaură și ascunde, încă îmi amintesc cât de repede inima mea bătea și cum aș brusc cumva uitat cum să se balanseze un club de golf. Acest lucru a fost de departe cel mai prost moment, în toate experiențele mele de golf.
Dar acum, când mă uit înapoi pe ea, a fost cel mai bun lucru pe care-ar fi putut vreodată sa întâmplat cu mine. De ce spun asta ... ei bine, pur și simplu nu există nici o modalitate aș putea lovi mai rău, eventual, o tee-shot. Am avut un moment mai rău mea și eu pot acum pas doar pe tee și du-te despre afacerea mea, fără griji.
Deci, data viitoare te-a lovit o unitate de rău, vă spun că nu se poate face orice, mai rău și pur și simplu nu încercați să le pese de asta. Dacă din întâmplare faci lovit o lovitură mai rău, atunci veți avea o șansă nouă mai rău. În cele din urmă nu va fi capabil să facă orice rău și lucrurile se vor primi doar mai ușor.
Noroc,
Steve