ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cum puteți Break 80

Cum puteți Break 80

 

 

 

 

 

Mulți jucători de golf cu experiență și dedicat în curând se trezesc lovind un platou - care numărul de magie și evaziv - 80. Ați ajuns acolo? Intrebat cum se poate rupe 80?
Dacă vă întrebați o duzină de experți, vei primi, probabil, o duzină de opinii diferite asupra a ceea ce trebuie să faceți pentru a rupe 80. Aici este o soluție pentru modul în care se poate rupe 80.
Vei face o varietate de fotografii în timpul unei runde tipic de golf. Fie că este vorba de conducere, lovind pe pasei, ciobiri sau a pune, oricare dintre aceste domenii ar putea face sau de a sparge jocul. Pentru a afla cum puteți rupe 80, trebuie să vă perfecționa fotografiilor dumneavoastră tee. Pentru scopurile noastre, vom discuta despre fotografii largul zona tee cu orice club - de la driver-ul de la pană de pitching dumneavoastră.
O mulțime de jucători de golf nu ajung niciodată sau de a sparge 80, deoarece pierd prea multe accidente vasculare cerebrale de pe tee.
Doar o singura lovitura sălbatic de ceai poate distruge scorul general. Dacă te-a lovit o felie disk sau cârlig în pădure, veți fi, probabil, doar posibilitatea de a Avionul gaura aia. Pentru a rupe 80, trebuie să devii consecvent și competenți de la tee.
Să stăpânească împușcat tee, ar trebui să se concentreze pe obtinerea distanță controlat. Asta e ceea ce te va în poziția pentru un vultur posibilă găuri lungi și birdies pe ceilalți. Fă asta în mod constant și vei juca la mijlocul anilor '70 de mare.
Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să maximizați fotografiile dvs. tee:
Mai întâi de toate, petrece ceva timp de calitate practicarea de la tee. Încercați lucruri diferite pentru a vedea ce funcționează pentru tine. Și ține minte, că, cu această practică, s-ar putea termina cu o varietate de fotografii tee noi pe care le puteți utiliza în diferite situații.
Testa diferite inaltimi tee. Setați un tricou de mare și a lovit. Încercați să-l pe termen mediu și scăzut, de asemenea. Notă: un tricou mică vă va oferi un anumit control suplimentar.
O altă sugestie cum îți dai seama cum se poate rupe 80 este de a încerca diferite niveluri aderență pe club. Uneori, scăderea prindere pe arborele va oferi mai mult control. Acesta va permite, de asemenea, să facă ajustări mai rapide în timp ce swinging.
Începeți o rutina practică regulată vor toate cluburile tale pe care le veți lovi de tee - chiar și cele pe care le-ar folosi pe un par scurt-3. Trebuie să fie în măsură de a lovi în mod corespunzător de la tee cu orice club de potrivit pentru distanța - inclusiv o pană tangaj.
Dacă nu aveți unul, încercați un conducător auto 460 cc. O mulțime de jucători de golf folosesc acestea pentru distanța de adăugat. Dar trebuie avut în vedere faptul că stăpânirea acestui club mai grea are nevoie de timp de la gama de conducere.
Și ține minte, concentrarea ta nu este în mod special pe distanta de adăugat la tee. E pe distanta de controlat consecvent. Când a învăța cum poți rupe 80, o unitate masiv lung nu va face nici un bine daca e afara din joc. Este întotdeauna mai bine să-și sacrifice o anumită distanță pentru un control mai bun al împușcat dumneavoastră.
Nu așteaptă la o îmbunătățire peste noapte. Aceasta va lua timp. Dacă vă puneți în efortul de a menține și de răbdare și sârguință, veți îmbunătăți rundă de rundă și urmăriți scorul coboare. Înainte de a stii asta, nu vei fi întrebat cum se poate rupe 80 mai, pentru că veți fi o faci.