ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Linkuri de vanzare si Bannere

Promoveaza -te  ai o afacere  restaurant fa-l cunoscut,sau orice afacere fate cunoscut

  pune reclama ta aici

avem oferte peste oferte se poate negocia pentru reclame
Cei interesati pot solicita spatiu publicitar sub forma de banner sau link in cadrul site-ului. Reclamele pot fi afisate in mai multe locuri in paginile site-ului, dar si pe mai multe pagini. Cei interesati sunt rugati sa trimita un mesaj la   ;costacheg2@gmail.com






 Reclama ta Aici


Publicitatea Online este una dintre cele mai bune modalitati de promovare in momentul de fata, internetul cumuland atat avantajele mijloacelor de comunicare in masa cat si avantajele mijloacelor targetate, purtatoare ale unor mesaje personalizate. In plus campaniile de publicitate online pot atinge publicul tinta inclusiv in timpul orelor de serviciu, cind nu este targetat de nici un alt canal media si sunt ieftine comparativ cu alte mijloace de promovare. Nu in ultimul rand instrumentele de monitorizare fac posibila plata doar pentru publicitatea efectiva, adica cea care isi atinge publicul tinta.



 Oferta de publicitate
Vola.ro

 acestea sant paginile pe care vor aparea bannerele dumneavoastra

retete-carne.

 retete-vegetariene

 retete-placintetorturiprajituridulciuri

gadgeturi.

  frumusete-naturala-femei.

Frumusete

 starea-vremii-in-romania-bucuresti




Linkuri de vanzare pe paginile de mai sus 5 euro pe link oriunde pe pagina,ca este pus sus jos sau la mijloc tot 5 euro pe luna

link de vanzare pe 3 luni 17 euro
---------------pe 6 luni 40 euro


Bannere late

468x60 50 ron luna

 377x125 37 ron luna

 300x60 35 ron luna

 300x50 34 ron luna

 234x60 30 ron luna


 Bannere patrate


 336x280 100 ron luna

 300x250 90 ron luna

250x250 80 ron luna

 200x200 45 ron luna

 180x150 35 ron luna

 125x125 25 ron luna

de mentionat avem bannere pe prima pagina,care se vede reclama pe toate paginile+plus la orica cautare pe blog reclama este vazuta,astept oferte,,,,,,


  Bannere inalte

 160x600 130 ron luna

 120x600 110 ron luna

 120x240 30 ron luna

preturile sant usor negociabile
contact  adresa de e-mail:         costache2@gmail.com

exemplu baner in josul pagini jos de tot



Importanţa publicităţii se face simţită tot mai mult în organizarea modernă a vieţii, dovedindu-se a fi în lumea contemporană o forţă persuasivă şi importantă, care poate avea o influenţa decisivă în unele cazuri asupra mentalităţii şi comportamentului. În societatea actuală, publicitatea influenţează profund modul în care oamenii văd viaţă, lumea şi pe ei înşişi, mai ales în ceea ce priveşte valorile şi criteriile de judecată şi de comportament. Publicitatea are două scopuri fundamentale: să informeze şi să convingă. Şi, chiar dacă aceste scopuri pot fi distinse, deseori sunt prezente ambele în mod simultan.
Produsele şi serviciile depăşesc graniţele fizice.
Echipa Olteniţeanul vă oferă servicii publicitate la cel mai înalt standard de calitate. Există şapte motive pentru care să apelaţi la serviciile noastre: calitate, acurateţe, punctualitate, disponibilitate, flexibilitate, confidenţialitate şi tehnologie.
Nu trebuie decât să ne indicaţi elementele specifice proiectului dvs. pentru a obţine cea mai bună cotaţie de preţ. Vă garantăm că veţi fi mulţumi de rezultat deoarece veţi primi cele mai bune oferte, disponibile în acest moment pe piaţă. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a primi informaţiile de care aveţi nevoie.
Răspunderea pe care ne-o asumăm pentru calitatea şi stabilitatea serviciilor şi garanţiile oferite fac parte integrantă din conduita noastră pe piaţă.
Vă punem la dispoziţie o gamă variată de variante de reclamă, din care dumneavoastră să le puteţi alege pe cele care consideraţi că se mulează necesităţilor societăţii dumneavoastră.
Imaginea este un fel de realitate paralelă.
Totul a devenit publicitate, publicitatea înseamnă imagine, iar imaginea este singură care contează.