ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Idei de nunta

Idei de nunta

 

 

Pune in practica cele mai tari idei, special nascocite pentru o nunta de poveste. 
  •  
1. In lunile ce preced nunta, in timpul pregatirilor, introdu intr-o cutie tot felul de obiecte sau lucruri care au legatura cu acea perioada. Dupa nunta, sigileaza cutia si propuneti s-o deschizi abia la aniversare (la cea de 10 ani sau de 15... daca ai atata rabdare).
 
2. Nunta... de marca. Comanda o stampila cu numele tau si al viitorului sot, data nuntii si locatia si personalizati cu ea servetelele, place-cardurile, etichetele marturiilor si orice altceva va trece prin minte!
 
3. O altfel de “casuta de bani”. Renunta la forma obisnuita! Pune-ti indemanarea la lucru si fa chiar tu un cufar imbracat in matase, ca o lada de zestre. Sau, daca nu-ti place ideea si te pricepi la bricolaj, inlocuieste-o cu un tort apetisant din carton ori o masina cu numarul “Insuratei”.
 
4. Marturii si place-carduri “2 in 1”: in loc sa comanzi si sa platesti separat marturiile si place-cardurile, ofera invitatilor un mic dar inedit: suporturi pentru carti de vizita. In felul asta, poti pune in ele cartonasele cu asezarea la mese, iar la final, oaspetii le pot lua ca amintire (ca sa nu existe dubiu, scrie pe spatele place-cardurilor” Luati-ma acasa!”).
 
5. Oracolul pentru oaspeti. Cumpara un caiet sau o agenda format A4 si confectioneaza-i o husa eleganta de catifea sau matase. Aseaza-l pe o masuta la intrarea in restaurant si roaga toti invitatii sa iti lase cateva randuri despre nunta sau despre voi doi. Lor le va face mare placere, iar tu te vei distra de minune citindu-le!
 
6. Petrecere parfumata. Intereseaza-te daca salonul unde veti sarbatori nunta are instalatie de climatizare si foloseste arome speciale pentru aerul conditionat astfel incat aerul sa fie parfumat pe toata durata petrecerii.
 
7. Buchet de fructe. O alternativa ieftina dar spectaculoasa pentru aranjamentele de pe mesele din restaurant. Roaga niste prietene indemanatice sa-ti faca ornamente sub forma de buchet din... fructe. Invitatii vor fi incantati iar aspectul exotic al salii!
 
8. Basme pentru adulti. Ti-a placut mult “Alba ca Zapada”? Roaga prietenele apropiate sa-si aduca copiii la inceputul petrecerii si pozeaza-te impreuna cu ei... si cu printul tau, bineinteles!
 
9. O surpriza pentru mire. Inregistreaza o declaratie de dragoste si roaga dj-ul sa o suprapuna peste dansul vostru. Sotului tau va fi cuprins de emotie, iar invitatii vor savura din plin momentul.
 
10. “Invazia” printeselor. Ofera cadou domnisoarelor de onoare tiare asemanatoare cu a ta. Le vei topi de placere, iar invitatii vor fi vrajiti de prezenta atator printese printre ei! Ca sa nu mai vorbim de cat de “aristocrate” vor arata fotografiile “ca-ntre fete”!