ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Tendinte in invitatii de nunta pentru vara 2012







Invitatiile de nunta cu litere presate sau cele in ivory si negru sunt la fel de elegante si de populare ca intotdeauna. Insa, daca vrei ceva mult mai neobisnuit, care sa reflecte tendintele si spiritul "antrenant" al verii, iata cateva optiuni pentru tine.

Invitatii in culori puternice. Foloseste culorile intr-un design nou si total neasteptat, prin abaterea de la schema tipica de invitatii dreptunghiulare, in ivory sau negru.

Spre exemplu, in loc de a folosi un fond bej cu litere fuchsia, alege un fond fuchsia cu litere bej, sidefate. Vara aceasta, neon este cuvantul de ordine, chiar si in invitatiile de nunta.

La fel de trendy sunt si invitatiile de nunta din carton alb sau ivory sidefat, printate cu litere neon: galben, verde-lime, corai sau fuchsia.

Bucura-te de acest trend si nu-ti fie teama sa mixezi diferinte nuante neon, pentru o invitatie de nunta unica si indrazneata!

Invitatii in culori puternice

Invitatii cu motive rustice. O nunta ideala in natura cere si o invitatie pe masura!

Fie ca-ti printezi povestea de dragoste pe carton ce imita scoarta de copac sau o accesorizezi cu paie, funie, rafie sau alte elemente rustice, incorporeaza aceste accesorii si in decorul nuntii tale.

Paleta coloristica a naturii este deseori folosita in decorarea unui eveniment atat de important. Nuante brute precum verdele jad, aramiu, pamantiu, caramiziu sau teracota sunt perfecte in tiparirea literelor pe invitatiile de nunta.

Invitatii cu motive rustice Invitatii cu motive rustice

Invitatii texturale. In urma cu cateva sezoane, celebrul designer Monique Lhuillier  a lansat un trend care a luat amploare: bucati, texturi si detalii din materialul rochiei sunt lipte sau redate pe invitatii. Se utilizeaza tehnica mimarii texturii si culorii rochiei de mireasa in invitatiile de nunta.

De asemenea, invitatiile texturale cu litere sau designuri iesite in relief sunt extrem de apreciate.

Ca si in sandalele de mireasa, culorile sidefate ale taftalei si dantelei reprezinta un trend major si in invitatiile de nunta. Poti alege o invitatie de nunta pe un fond ciocolatiu si tiparita cu litere aurii, incadrata de dantela rochiei tale de mireasa.

Fii sigura ca vei avea cea mai trendy invitatie de nunta!

Invitatii texturale Invitatii texturale

Invitatii cu motive marine. Pregatesti o petrecere de nunta, cu un ring de dans pe nisip, la malul marii? E musai ca invitatia ta sa aiba motive marine.

Ca in fiecare vara, nuantele predominante in nunti sunt cele marine: turcoaz caraibe, albastru oceanic si aquamarin. Avantajul este ca aceste nuante pot fi folosite pe invitatiile de nunta, fie ca planuiesti un eveniment casual sau unul extrem de sofisticat.

Te poti folosi de invitatii cu imprimeuri marine: mare, palmieri, nisip sau plaja. Sau poti sa-ti accesorizezi invitatia cu scoici, perlute sau fundite marinaresti!

Daca vrei sa fii cu adevarat originala, strecoara-ti invitatia intr-o sticla, legata la gat, cu o steluta de mare.

Invitatii cu motive marine Invitatii cu motive marine

Invitatii creative si invitatii hand-made. Sezonul acesta, miresele folosesc invitatiile de nunta pentru a-si exprima personalitatea si originalitatea.

Vrei sa-ti uimesti invitatii inca de la prima strigare? Pune-ti imaginatia la bataie si incropeste cea mai sofisticata invitatie de nunta! Nu stii cu ce sa incepi?

Inspira-te din galeria noastra de imagini!

Invitatii creative si invitatii hand-made Invitatii creative si invitatii hand-made