ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Horoscop general Scorpion 2013

 Horoscop general Scorpion 2013




  Scorpionii sunt cunoscute pentru aspectul lor atractiv și înverșunare ochii. Aceste persoane pot fi impulsivi și sarcastic în natură prea. Femelele va fi prea masculin și este foarte dificil de a impresiona aceste persoane. Aceste persoane vor avea o personalitate puternică și bine în natură. Aceste persoane vor fi nestatornic la minte și vor găsi, de asemenea, în dragoste și emoție vor fi cu siguranta înclinat spre plăcerile senzuale. Acestea vor fi brutal în natură și să facă o prea conversatie buna.

Cand vine vorba de dragoste, va fi un partener ideal, dar nu atunci când rămâne un soț.Motivul este Scorpions sunt egoist si are un caracter răzbunător.Viata dragostea poate fi plictisitoare în trimestrul inițială a anului. Sănătatea nu vă poate sprijini.Al doilea trimestru va fi încântat și vor petrece cel mai mult timp cu cei dragi. Vei fi mult mai senzual în această parte a anului ca pe Horoscop Scorpion 2013.Trimestrul al treilea va fi petrec mai mult timp cu partenerul tau si va acorda o importanță cu sentimentele tale partenerilor. Partenerul tau de viata va adăuga o situație socială atunci când vine vorba de familia ta.An promite căsătoria cu scorpioni.

Când vine vorba de cariera, potrivit pentru scorpioni sunt exploratori, detectivi, forțele de poliție și geografi. Marte este puternic plasat in casa a profesiei și carierei, care vă va ajuta să luați un pas major în profesia ta. Sunteți sigur că pentru a obține recunoașterea, numele si faima atunci când vine vorba de profesie. Perspectivele de carieră și de afaceri sunt excelente. Veți fi promovate în acest an. De afaceri va lua o întorsătură diferită și să aducă mai mult succes pentru cariera ta ca pe Horoscop Scorpion 2013. Nu va fi întoarce excelente in ceea ce faci si te va aduce mai mult succes.