ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Horoscop General Fecioara2013

Horoscop General Fecioara2013



 


  Fecioara este inteligent în natură și are o memorie de puternic din copilărie. Fecioara este condusa de Mercur, iar acestea vor fi simpatie pentru arta si literatura. Aceste persoane vor fi emoțional, discriminatorii și va fi dus de impulsuri. Ele sunt, de asemenea, economice, prudent, abil și diplomatic. Ele sunt perfecte în tot ceea ce fac și vor influența și pe alții asemenea.

Fecioara este cunoscut pentru natura lor intelectuala si nu va fi eficientă atunci când vine vorba de relație și iubire. Dar va rămâne un partener dedicat si devotat in relatiile pe termen lung.Prima jumătate a anului, Venus este în casa cincea, care este plin de sentimente și emoții. Deci nu va fi o creștere a în dragoste și relații.Jupiter este plasat în casa saptea, care este plin cu rezultate mixte. Ca pe Horoscop Fecioara 2013, s-ar putea obține într-o relație cu cineva. Nu va fi o mulțime de presiune și confuzie în această perioadă.A doua jumătate a anului, lucrurile vor cădea în loc, va fi capabil să stabilească toate lucrurile inapoi la locul. Partenerul tau va fi mai multă înțelegere pentru tine decât oricând. Nu va fi o avere de la soțul dumneavoastră în ultima parte a anului. Veți fi preocupat de iubire, care este mai mult de mental decât fizic.

Va trebui să călătorească mult, în această perioadă, când vine vorba de viața ta profesională. Dacă sunteți în afacere de familie, lucrurile vor fi favorabile pentru tine. Nu va fi mult sprijin din partea fratelui tău și va avea câteva oportunități bune. Dacă Mercur este slab această perioadă a anului, va trebui să lupte pentru a construi o mulțime cariera ta. Există șanse de a vă oferi locuri de muncă pentru mulți. Nu va fi mulțime de noi inițiative atunci când vine vorba de afaceri. Veți avea un flux bun financiară ca pe Horoscop Fecioara 2013.