ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

file de strut la cuptot cu gorgonzola

 

 

 

Ingrediente

1 file de strut � aprx. 500 gr
5 ciuperci taiate julien
3 linguri de ulei de masline
250 gr de branza gorgonzola (farimata)
50 g de unt
Piper negru, sare
Condimente de friptura
250 gr de smantana crema
Patrunjel tocat
Sucul de la 1/2 lamaie

mod de preparare

Incalziti cuptorul la 200o C. Puneti fileul de strut intr-un vas de cuptor cu 2 linguri de ulei de masline, apoi turnati sucul de lamaie peste file si adaugati o lingurita de condiment pentru friptura. Acoperiti vasul cu folie, inclusiv marginile acestuia apoi introduceti la cuptor pentru aprx. 20-25 min.

In timpul ultimelor minute de coacere puneti la prajit pe foc mediu ciupercile, intr-o lingura de ulei de masline. Adaugati piper negru si sare dupa gust si prajiti pana se fragezesc.

Scoateti carnea din cuptor si lasati-o cateva minute.

Intr-un recipient topiti untul si adaugati apoi branza gorgonzola si crema de smantana, amestecand usor pana se incorporeaza.

Feliati carnea si aranjati-o pe o farfurie, cipercile gatite se servesc alaturi de carne peste care se toarna sosul de gorgonzola si se adauga patrunjelul tocat.

Mentiuni:

Se poate servi cu cartofi copti sau cu legume de sezon.
Timp Preparare: 40 '
Complexitate: redusa



 Afişează profilul

va doresc pofta buna