ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Distanța Golf Sfaturi

Distanța Golf Sfaturi

 

 

 

Hai sa recunoastem. Toate dintre noi nu vrea sa loveasca mingea lung - pentru a obtine distanta mare de pe tee.
Iată câteva sfaturi de mare distanță de golf care lucrează într-adevăr pentru a stimula yarzii pe fiecare unitate. Acum du-te acolo și practică.
Precizie. Probabil cele mai bune sfaturi de la distanță a de golf este de a nu sacrifica precizia pentru distanta. Puteți lovi mingea de milă, dar nu va face nici un bine că nu poți păstra în joc. O minge în sălbăticie sau într-un pericol de apă doar se termină până costa accident vascular cerebral. Concentrați-vă pe precizia în primul rând.
Înclinaþi piciorul. Acum, în timp ce lucrează pentru a rămâne corecte, pentru a obține yarzii plus, încercați să pescuitul cu undița piciorul stâng un pic (pentru dreptaci). Sursa primară de energie pe unitatea dumneavoastră este în șolduri. Chiar dacă mâinile sunt deține clubul și brațele tale sunt batante, e pârghie în șoldurile care generează puterea și energia de care aveți nevoie pentru distanta.
Dacă vă înclinaþi piciorul stâng ușor - doar câteva grade la exterior - șoldurile tale vor fi mai în măsură să finalizeze o rotație completă. Acest lucru va duce la o crestere a puterii și o creștere distanța.
Verificați poziția dumneavoastră. După cum vă luați poziția dumneavoastră, postura ta este foarte importantă. Pentru soldurile pentru a genera energia necesară pentru ca unitatea de timp, trebuie să aveți unele flex în genunchi. Greutatea dumneavoastră trebuie să se deplaseze lin în timpul leagăn de la dreptul de a partea stanga cum te lovesc mingea. Prin păstrarea genunchi flexat ușor, activați corpul tau sa curga natural.
Eliberați mana dreapta Acesta este unul dintre cele mai dificile lucruri de facut,. Dar este, de asemenea, una dintre cele mai bune sfaturi de golf la distanță. Deci, ce se eliberează mâna dreaptă înseamnă? Nu te duci să renunțe la club. Ce înseamnă a elibera mâna ta este aceasta: ca soldurile deplasa prin zona de grevă și capul clubul se apropie mingea, mâna dreaptă ar trebui să rupe înainte. Cu practică vă puteți maestru calendarul de aceasta tehnica si vei adauga o suplimentare de zece la douăzeci de metri pentru a împușcat dumneavoastră. Aceasta tehnica, de asemenea, funcționează cu focuri off pasei.
Nu utilizați brațele pentru putere. Mulți jucători de golf fac greșeala de a crede că puterea lor vine prin brațele lor. Este ușor să ne gândim că, deoarece bratele fac swinging. Dar truc pentru a adăuga distanta de la drive-urile dvs. vine cu viteză crescută la cap club. Acum, este adevărat că jucătorii cu puterea brațului mai mare are un ușor avantaj, dar dacă un jucător încearcă să musculare împușcat cu brațele lui sau ei, vor eșua de multe ori. Nouă din zece ori vor termina cu un cârlig sau felie ca capul clubul se deschide sau închide la impact.
Egal Shot. O remiză împușcat este atunci când mingea părăsește navighează tee la dreapta și apoi înapoi la curbele stânga. E o lovitură frumoasă atunci când ați terminat dreapta, și ceva ce ar trebui să funcționeze pe. Împușcat remiză are în mod normal o traiectorie joasa, care va da mingea destul de un pic de vot atunci când acesta a terenurilor de pe șenalul navigabil. Multe argumente pro spun acest lucru este împușcat lor favorit.
În rezumat, amintiți-vă că practica este cel mai important activ. Trebuie sa iesi pe gama și a lovit câteva bile de a pune aceste tehnici pentru a utiliza. Nu există nici un substitut. Practică, aceasta sfaturi distanță de golf si vei fi mulțumit cu îmbunătățirea jocul tău.