ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Cum de a vindeca o felie

Cum de a vindeca o felie

 

 

 

O felie este una dintre cele mai enervante defecte împușcat și frustrant de golf. În timp ce există alte probleme lovirea (cu cârlig, jaret, etc) pentru un motiv oarecare, că mingea curba sălbatic în topuri potrivite lista celor mai jucători de golf "plângere. Dar nu este o veste bună. Nu e foarte complicat sau confuz pentru a afla cum de a vindeca o felie.
Aici sunt o serie de sfaturi care vă vor ajuta să identificați și să corectați această problemă iritant.
Poate că principalul motiv cele mai multe jucători de golf a lovit mingea lor în linia de copac din dreapta este ca le-am neglijat pentru a configura corect.
Set Up
Una dintre cele mai simple moduri de a învăța cum de a vindeca o felie este de a verifica set de sus prima. Picioarele tale și umerii trebuie să fie aliniate corect. Cele mai multe ori, veți dori să aveți piciorul stâng direct sub umarul stang. În cazul în care, în timpul set de sus, aveți umăr deschis sau închis, mingea nu va merge drept.
Prindere
Asigurați-vă că sunt prinderea clubul dumneavoastră în mod corespunzător. O priză fermă este cel mai bun. Dacă sunteți care deține clubul prea tare, leagăn dvs. va fi restricționat. În schimb, dacă îl țineți prea slab, cu fața clubului se va muta atunci când influențează mingea.
Acum, intra într-o poziție normală și să ia un moment pentru a inspecta poziția mâinile pe arbore. Ar trebui să vedeți două la trei degete pe mâna stângă (pentru dreptaci). Dacă vedeți mai mult de două, sau mai mult de trei, prindere dvs. nu este corectă. Asigurați-o ajustare.
Pornirea șoldurile
Atunci când a învăța cum de a vindeca o felie, trebuie să vă asigurați că fața clubului este pătrată, atunci când lovi mingea. Dacă e deschis, împușcat dumneavoastră va zbura la dreapta.
Acest lucru este adesea cauzata de o problema cu rândul șold. Șoldurile nevoie pentru a face un viraj buna, plin de-a lungul leagăn jos, impactul cu mingea și urmeze. Scopul este de a lovi mingea de golf, cu fața pătrată club. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți o rotație buna de solduri. După cum ați lovi mingea, completați vă leagăn, cu un finisaj de înaltă frumos.
Ține capul jos
Ai auzit de multe ori a spus. "Ține-ți capul în jos." Exista un motiv pentru asta. Una dintre erorile comune o multime de jucatori de golf fac pentru a ridica capul lor prea curând. E natural. Vrei să vezi unde mingea se întâmplă. Dar un micro-al doilea o greșeală poate duce la o lovitură de rău.
Folosește-ți corpul, nu mâinile
Atunci când încercarea de a obține viteza club de mai bine, jucători de golf mulți vor accelera mâinile lor în timpul swing lor în jos și sfârșesc swinging prea repede. Asta eo greșeală, suportate din presupunerea că aceasta va adăuga la distanță și putere. Viteza de club este importantă, dar ea trebuie să vină prin utilizarea tot corpul, nu doar mâinile sau brațele.
Probabil cel mai important instrument pentru a învăța la modul de a vindeca o felie-l să-și petreacă timpul imaginind ceea ce este cauza, în primul rând. Leagăn Fiecare jucător de golf este unic pentru ei, de aceea este important să se micșora la cauzele posibile pentru împușcat dumneavoastră rătăcitor. S-ar putea fi doar un lucru greșit ta face asta cauzează că felie, sau poate fi o serie de lucruri. Numai prin identificarea vinovat, sau vinovați, poți începe să se dezvețe de obiceiurile tale proaste.
Da, puteți afla cum de a vindeca o felie. Este nevoie de doar un pic de timp și efort. Dar, odată ce l-ați dat seama, veți găsi că nu numai că va îmbunătăți jocul, dar plăcerea de a jocului va fi mai bine, de asemenea.