ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

cativa pasi importanti pentru a avea sprancenele perfecte


cativa pasi importanti pentru a avea sprancenele perfecte





Ce poate fi mai frumos decat un chip impecabil, desavarsit printr-un duet de sprancene perfecte? Pe cat de importanta e privirea unei femei, pe atat de importante ii sunt sprancenele, doar de sub arcul lor izvorasc scanteile!

"Draga-mi este dragostea; bantuita de sprancene; de sprancene pamantene; lungi, piezis-rasaritene", spunea cu patima Lucian Blaga. Da, dar ce ne facem cand ne-am lasat sprancenele in paragina si, in loc sa ne confere un aer seducator, distrug armonia fetei de nu ne mai salveaza nici un machiaj? I-am cerut sfatul specialistului Ligiei Paval de la Brow Bar Benefit, care ne-a invatat cateva trucuri pentru a obtine acea privire "hoata":

Luati in calcul epilarea sprancenelor cu ceara. Se utilizeaza in conditii de maxima igiena, numai la cabinetele specializate si este mai cremoasa decat cea destinata celorlalte zone ale corpului. Multe femei o prefera pensatului.

  Chiar daca alegeti sa va aranjati sprancenele cu ceara, in imediata lor apropiere tot cu penseta trebuie sa umblati. Pentru ca vorbim de o misiune de inalta finete, smulgeti numai fir cu fir, nu apucati smocuri intregi, in caz contrar riscati sa le distrugeti linia.

  Daca v-au placut sprancenele subtiri ani de zile, iar acum le vreti groase, dar nu va mai cresc, folositi ulei de ricin. Acesta stimuleaza regenerarea firelor de par.

  Retineti ca sprancenele arcuite se potrivesc cel mai bine formelor rotunde, iar cele plate aranjeaza cel mai bine fetele ovale, prelungi.

  Firele sunt prea lungi si/sau rebele? Nu bagati foarfeca in ele fara sa stati prea mult pe ganduri.Pieptanati-le in sus cu o periuta de mascara si taiati firele care ies in evidenta.