ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Kangaroo tocană

Kangaroo tocană 

 

 

Fel de mâncare minunat cald pentru o noapte rece inch

Ingrediente:
  • Leg 1250g cuburi Kangaroo
  • 250g aproximativ cuburi ceapa
  • 250g cuburi de morcov aproximativ
  • 85g Câmpia Faina
  • 60g pastă de tomate
  • 2 ½ litri Kangaroo stoc
  • ½ Clove usturoi fin tocat
  • 50ml vin roșu
  • Sare și piper
  • 1 foaie de dafin
  • 100g de ulei
  • Patrunjel tocat
Metoda:
Incalziti uleiul intr-o tigaie. Sezonul Cangurul cu sare si piper si maro pe toate partile. Scoateți Cangurul și locul în braising tigaie. Fry morcovul si ceapa in tigaie fel pentru un maro deschis. Se scurge și se adaugă Kangaroo.
Se presara faina pe Cangurul și legumelor și se agită tigaie pentru a se amesteca inch Publicați braising pan într-un cuptor fierbinte timp de aproximativ 10 minute și apoi îndepărtați. Adăugați pasta de tomate și se amestecă cu grijă în vin roșu și de stoc pentru a acoperi Bearly Kangaroo. Apoi se adaugă frunza de dafin si usturoi. Se aduce la fierbere și se degresat.
Se acoperă cu un capac și se coace într-un cuptor moderat la 180 C. Cook, pana cand se inmoaie (aproximativ 1 la 1 ½ ore). Scoateți Cangurul și legume și locul într-o tigaie curat. Scoateți grăsime din sos și de a corecta coerența și condimente. Sosul nu trebuie să fie prea gros si un maro-roșcat de culoare. Trec printr-o sită fină peste carne și reboil.
Serviti Kangaroo într-un vas lut presărat cu pătrunjel tocat.