ghiveci haiducesc din 4 feluri de carne
ingrediente mancare
- 200 g carne de porc
- 200 g carne de vita
- 200 g carne de oaie
- 200 g carne de pui
- 50 g morcovi
- 50 g ceapa
- 50 g vinete
- 50 g conopida
- 50 g albitura
- 50 de g telina
- 50 de g cartofi
- 50 de g fasole verde
- 50 de g bame
- 50 de g bulion
- sare
- o legatura verdeata
- 100 ml ulei
- 1 kg rosii
Mod de preparare reteta
Se prajeste carnea tocata marunt si se stinge cu bulion si cu supa de oase. Separat se calesc toate legumele impreuna cu bulionul, iar peste toata compozitia se toarna supa de oase si se lasa sa fiarba pe jumatate.Se adauga carnea si se da totul la cuptor, aranjat intr-o tava unsa.
Se lasa 20 de minute, dupa care se adauga rosiile taiate rondele, iar dupa cca 15 minute se scoate din cuptor.
Se serveste cald, cu garnitura de salata verde sau muraturi asortate. Se bea si un vin rosu sec.
Pofta buna!