Dacă ați cumpărat carne proaspătă șarpe într-o piață în cazul în care șarpe este un fel de mancare popular, sau ați jupuit un șarpe-te special pentru cina, nu veți găsi o reteta de carne șarpe în medie carte de bucate. Snake este undeva intre carnea de pui și de pește, în textura și aroma, și poate fi făcută pentru a părea fie. Acest articol va schița o reteta, care este de asemenea potrivit pentru Bluegill, astfel încât carnea rezultată va fi amintește de un pește mic lac.
Ingrediente
- 1 șarpe, obținut dintr-o sursă de încredere sau mediu familiar; a evita riscul de a manca un sarpe care a mancat un rozător otrăvit
- 1 cutie de amestec paine
- 1/2 cana de ou alb
- Splash piper negru
- 1/2 "de ulei (depinde de dimensiunea pan)
Pași
- 1Bagati la frigider carcasă, cât de curând posibil. Acesta poate fi, de asemenea, înghețate. Integritatea Carnea rămâne intactă, iar colorarea a pielii nu este afectată.
- 2Pielea de sarpe. taie capul, benzi de pe piele, și scoateți curajul de morți sarpe .
- 3Se clătește carnea, și se taie în bucăți cu un cuțit ascuțit sau foarfece de păsări de curte. Asigurați reducerile între și în același unghi ca și coaste pentru a evita tăierea coaste. În cazul în care coastele sunt separate, acestea pot fi dificil de a elimina din carnea după ce este gătită. Unii oameni preferă să se înmoaie gata pentru a găti bucăți-șarpe în apă sărată timp de o zi sau două pentru a elimina orice sânge rămasă sau "gaminess" din carne.
- 4Scufundati segmentele într-un pic de albus de ou (lapte ar face, de asemenea), înainte de a dragare le într-un piper și se amestecă făină de porumb dulce (sau se amestecă paine cu unele piper negru suplimentar). Scuturați excesul.
- 5De căldură aproximativ 3/4 "(2 cm) de rapita, legume, ulei de arahide sau într-o tigaie mare până la foarte cald Adaugă piesele șarpe unul la un moment dat, pentru a evita căderea în tigaie temperatura prea repede.. Utilizați cleștele pentru a păstra degetele departe de ulei fierbinte sizzling, ceas pentru splatters periculoase, și de a folosi un ecran, dacă este necesar pentru a preveni un dezastru Rotiți piesele de sarpe la fel de aluat începe să se transforme de aur -. prin momentul în care începe să maro șarpe va fi ars Nu. e multă carne pe oase, iar mușchii sunt subțiri și slaba.
- 6Se scurge și se răcește. Scoateți piesele de șarpe înainte de a fi destul de terminat - vor continua să gătească după scoaterea din tigaie - și puneți-le pe prosoape de hartie pentru a se scurge și se răcește.
- 7Serviti dvs. biți prajite șarpe cald, și să ofere servetele - aceasta este hrana deget. Însoțiți cu cele mai multe orice ai servi cu pește prăjit.
- 8Mananca carne de sarpe. Ar trebui să existe o linie de muschi de-a lungul fiecare parte a coloanei vertebrale, aceasta este cea mai groasă bucata de carne pe corpul sarpelui. Coastele sunt destul de ferm atașat la nivelul coloanei vertebrale, razuiti astfel dintii peste ele cu fermitate pentru a elimina restul de carne de coaste.