ID de editor pub-1829796509104555 Cod de client 2100719415

Ciorba de fasole cu afumatura


 




Iti trebuie:
    Ciorba de fasole cu afumatura
  • 200 g fasole uscata
  • 200 g ceapa
  • 150 g costita afumata
  • 200 g varza
  • 25 g sare
  • 200 g orez
  • 150 g morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 80 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • un praf de piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti, speli si fierbi fasolea, dupa care, cand e gata, o treci prin sita.
  2. Separat, pui la fiert in 2 l de apa rece cu sare, zarzavatul curatat, spalat si taiat marunt.
  3. Cand este bine patruns, adaugi piureul de fasole si felioarele de costita afumata prajite in ulei.
  4. Lasi sa dea in clocot mic timp de 20 de minute, dupa care potrivesti gustul de sare si de piper.
  5. Servesti supa cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.
  6. Pofta buna!